Etusivu > Uutiset > Sisältö

Turvallinen käyttö ja huolto laboratorion sähkölaitteista

Oct 29, 2018

1. Laboratoriossa käytettävän sähkölaitteen piirieristeen on oltava säännösten mukainen ja ehjä ja johdotus on siisti ja siisti.

2. Laboratorion sähkölaitteet on varustettava sulavilla vakuutuksilla tai automaattisilla kytkentälaitteilla.

lab furniture9.18

3. Sähkölaitteiden metallikotelo, jos se ladataan eristysvaurioiden vuoksi, on suojattava maadoittamalla tai nollaamalla.

4. Sähkölaitteiden ja -linjojen asennuksen on vastattava määriteltyjä vaatimuksia. Laitteen avaamisen ja tehonjakolaitteiden tulee olla vastuussa henkilöstön ja säännöllisestä kunnossapidosta.

5. Kun kokeissa on käytettävä sähköuunia ja sähkölämmittimiä, sähköuunin ja sähkölämmitin on sijoitettava kiinteään asentoon, ja erityinen henkilö on vastuussa varastoinnista.

6. Syttyvien ja räjähtävien tuotteiden, kuten uunin, käyttö on kiellettyä. Samassa uunissa on kiellettyä kuivata samanaikaisesti useampia eri luonnonmateriaaleja.

7. Työpaikoissa, jotka tuottavat suuria määriä höyryä, kaasua ja pölyä, tulee käyttää suljettuja sähkölaitteita. Syttyvillä ja räjähdysalttiilla alueilla on käytettävä räjähdyssuojattuja sähkölaitteita.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.