Etusivu > Uutiset > Sisältö

Huollot ja järjestelmäpalvelusääntöjä laboratoriossa

Mar 22, 2018


Rutiinihuolto ja laboratoriolaitteiden huolto on tärkeä osa laitteiden teknologian hallintaa. Sen tarkoituksena on pidentää käyttöikää välineiden ja laitteiden, hyvä suorituskyky ja tarkkuus ja estää normaalia kokeellinen laitteiden mahdollisimman paljon. Suojatoimenpiteet ovat takaamisen normaali ja tasainen edistyminen laboratorio opetuksen ja tieteellisen tutkimuksen perustana. Kunkin laboratoriossa on siis täsmennettävä tiettyjä sääntöjä. Seuraavassa tutustuttaa huollot ja järjestelmäpalvelusääntöjä laboratoriossa.


1 artikla. Kaikkien laboratorioiden on laadittava tiukka viesti vastuun järjestelmä. Mukaan ominaisuudet ja vaatimukset välineitä ja laitteita vastaava kunnossapidon toimenpiteet olisi laatinut ja toteuttanut tosissaan niin, että välineiden ja laitteiden huolto korjattu ja institutionaalisen luonteen.
Toiseksi meidän täytyy vahvistaa perustoiminnot ja koulutuksen kokeellinen teknikot sekä opiskelijoiden, tehdä niitä tuttuja suoritusarvot ja laitteita, master, perustoiminnot menetelmiä onnettomuuksien välttämiseksi ovat aiheutuneet käyttäjän toiminnan tai virheistä, erityisesti käytön suuri tarkkuus välineitä ja laitteita, tiukka järjestelmä joilla on ehdottomasti kielletty toimia suurten Tarkkuusinstrumentit ilman koulutusta ja varauksettoman henkilöstöä.
3 artikla Huolto laitteet, varaosat tai välineitä, jotka on suljettava kertaa ajan puutteen vuoksi tehtävät olisi säännöllisesti puhdistettu, tarkastettu, pöly kestäviä, ruostumattomia kestäviä ja kosteus-näyttö.


4 artikla. Säilyttämistä koskevat yhteiset välineet ja laitteet.
Elektroniset laitteet
a. on erittäin tärkeää käyttää elektroniikkalaitteiden puhdistaa säännöllisesti, poista pöly ja säännöllisesti tarmoa se estää kosteusvaurioita osia.
b. lataamalla säännöllisesti suorittaa sivustojen tunnistuksen ja suorituskyvyn testaus ymmärtää sen asemaa ja varmistettava, että laitteet on aina hyvässä kunnossa.
c. laitteet käyttävät sisäiset akut säilyttää tietoja tai ohjelmia olisi oltava säännöllisesti päällä.
2. laboratorioita ympäristön, Hiustenkuivaaja laitteet
a. Anti ratkaista suodattimen ilmastointilaite sisäyksikön ja ilmankuivaimet on puhdistettava vähintään kerran kahdessa kuukaudessa. Ulkouima yksikkö on säännöllisesti ylläpitää ja puhdistaa tehon parantamiseksi lämpöä hajoamista. Tämä on sekä lisättävä tehokkuutta ja se on myös tarpeen ylikuormitus aiheuttamia metsäpaloja ja vahinkoa laitteet.
b. kattotuuletin ja fanit laboratoriossa olisi säännöllisesti puhdistaa, Kaivoin ja voideltu.