Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion savupiippujen korjaus ja huolto

Sep 19, 2018

Kaikissa huoltotarkastuksissa mukana olleissa henkilöstössä on käytettävä suojavarusteita, kuten naamiot, suojamasteet, suojalasit, happo- ja alkalikestävät käsineet jne.). Kokeilun aikana, jos vaarallinen tilanne ilmenee, meidän on poistettava välittömästi vaara ennen kuin ryhdymme huohottimen huoltotoimenpiteisiin. Samanaikaisesti, jotta voidaan suojata henkilökunnan turvallisuutta ja pidentää savuhormin käyttöikää, pakojärjestelmä on pidettävä normaalissa käytössä aina.

FUME HOOD 9.19.jpg

Erilaiset huoltotasot eri aikoina:

Joka kolmas kuukausi käytä neutraalia puhdistusaine puhdistaa kaikki kaapin osat, mukaan lukien lasi-ikkuna, sisempi vuoraus ja deflektorin sisä- ja ulkopuolella. voitele oven, kaapelin ja tasapainorullan liukukiskot.

6 kuukauden välein: Suosittelemme, että mekaaninen mekanismi korrosoidaan tai vahingoitetaan. tarkista, toimivatko puhaltimet, moottorit, akselit ja laakerit kunnolla; testaa, voivatko kaukosäätimet (hanat, kaasulataus) toimia normaalisti; Poistoputkiputki, erityisesti poistokannen ja putkilinjan välinen liitäntä; onko vuoto sisällä vuoto, varsinkin kyynärpäässä.

Jos tarkastuksessa on poikkeavuutta, vaihda vaurioituneet tai vialliset osat välittömästi teknisten eritelmien mukaisesti; kun jokin kemiallinen neste pääsee vuotamaan milloin tahansa, se on puhdistettava perusteellisesti neutraalilla puhdistusaineella.

Ilmanvaihtopaneelin kunnossapito:

Vaikka tuuletetut työtasot kestävät korkeita lämpötiloja, ei ole suositeltavaa olla suorassa kosketuksessa avotulen ja korkeiden lämpötilojen kanssa pitkään aikaan. Kun käytät sähköuunia, on välttämätöntä lisätä asbestipohjaa tai kolmiomainen kiinnike lämmöneristykseen;

Vaikka tuuletetussa työtasossa on hyvä korroosionkestävyys eri kemikaaleille, sillä saattaa olla joitain vaikutuksia, kun se altistuu upotukselle pitkään. Siksi on suositeltavaa, että jos kemikaalit lasketaan työtasolle, ne on poistettava mahdollisimman pian.

Hajua huuvan yleinen vianmääritys:

Kun savupuhaltimen vastaava tuuletin ei toimi, tarkista seuraavat kohdat:

a. Tarkasta kolmen vaiheen teholähdön koko tehonsyöttö;

b. Tarkista, toimivatko invertterit normaalisti (mukaan lukien taajuusmuuttajan toiminta-asetukset);

C. Tarkista, onko taajuusmuuttajan lähdössä kolmivaiheinen teho;

d. Tarkista johdot reitillä vaurioiden varalta.

e. Tarkista, että moottorikäämien vastus vastaa ilmoitettua tehoa.

Kun savukaasun ilmanvaihdon teho laskee, tarkista seuraavat kohdat:

a. Tarkista, että putkistossa on jokin tiiviys.

b. Tarkista, vaikuttavatko puhaltimeen vaiheensiirto tai pääjännitesyötön vaihehäviö;

C. Onko moottori käynnissä päinvastoin?

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.