Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kohtuullinen laboratorion sisustussuunnitelma

Jun 04, 2020

Laboratorion sisustussuunnittelulle on useita lähtökohtia. Vain näistä lähtökohdista laboratoriokoristelu voi olla arvokasta.Turvallinen ja luotettava: Harkitse toimintojen suunnittelun, ilmavirran ohjauksen, älykkään valvonnan, hätäpalojen hallinnan, järjestelmän hallinnan jne. Näkökulmista toimistokokeilijoiden, näytteiden, tietojen, välineiden, järjestelmien ja ympäristön turvallisuuden varmistamiseksi.


Ympäristönsuojelu ja energiansäästö: Kun keskitytään energiansäästön, ilmastoinnin, ilmanvaihdon ja energiansäästön suunnitteluun, kolme jätteenkäsittelyä on optimoitu vastaamaan Samsungin vihreiden rakennusstandardien vaatimuksia, energiansäästöä, maan säästöä, vesisäästöä, materiaalien säästämistä, vähähiilistä ympäristöä suojelu ja ihmislähtöisyys.


Kehittynyt avantgarde: viitataan eurooppalaisten, amerikkalaisten ja kansallisten standardien täytäntöönpanoon, integroidaan kansainväliseen huipputeknologiaan, tulevaisuudensuunnitteluun, otetaan täysin huomioon testausprojektien, testausvälineiden ja testaustekniikan tarpeet laajentamiseksi ja päivittämiseksi sekä toteuttaa humanisointi, tiedustelu ja hallinnan integrointi.


Ilmakehän ja kaunis: Jotta teollisuuden ominaispiirteet ja alueelliset käytännöt olisivat täysin esillä, ilmapiiri on kaunis, kiinnitä huomiota värien yhteensovittamiseen, tilan muuntamiseen ja ympäristön muokkaamiseen sekä erottaa malli erilaisille toiminnallisille vaatimuksille vastaamaan ihmiskehon vaatimuksia, näytteitä ja instrumentit.