Etusivu > Uutiset > Sisältö

Pikakatselu: Mitä laboratorion kunnostamisessa tulisi pitää

Dec 28, 2018

Laboratorion ihanteellisen materiaalin ja kokoonpanon valitseminen vaikuttaa merkittävästi sen elinajanodotukseen ottaen huomioon useita tärkeitä tekijöitä. Ei ole yllättävää, että hyvä laboratorion suunnitteluyritys viettää paljon aikaa suunnittelemaan laboratoriota, erityisesti keskittyen asiakkaan tavoitteisiin ja laboratorion rooliin, olipa kyseessä sitten koulutuslaboratorio, tutkimuslaboratorio, lääketieteellinen laboratorio tai valmistus lab. huone. Siksi laboratoriokorjauksen ja rakennusprojektiyksikön välinen viestintä on ratkaisevan tärkeää.

Laboratorion jälkiasennussuunnittelu vaatii useita suunnitelmia sen määrittämiseksi, että laboratorion muotoilu sopii parhaiten sen tarkoitukseen ja varmistaa, että se täyttää sen päivittäiset tarpeet. Jos asetat eri järjestelmät sopimattomaan paikkaan, pääset vaikeuksiin, jotka saattavat kestää kauan aikaa ongelman ratkaisemiseksi. Siksi kun laboratorio on kunnostettava, sinun on valittava oikea yritys, joka käsittelee ongelman. Mistä näkökohdista?

12.28

1, terveys ja turvallisuus

On erittäin tärkeää olla terve ja turvallinen. Aina kun pidät terveyttä ja turvallisuutta laboratoriokorjaussuunnittelussa, saatat ajatella henkeä uhkaavia kemikaaleja, myrkyllisiä kaasuja, kaasuja, lämpötiloja jne. Nämä ovat erittäin tärkeitä, kokeilu Tärkeimmät näkökohdat kammion höyryhuppuille, silmien pesupisteille, lämpöantureille ja henkilökohtaiset suojaimet.

2, valitse oikea laite

Erityiset ohjeet, joita on noudatettava yleisessä laboratorion suunnittelussa. Halvan valitseminen ei ole varmasti parempi tapa.

3. Suunnittelu ja tutkimus

Yksilöllinen viestintä ja vuorovaikutus laboratoriokorjausyksikön teknisten neuvonantajien kanssa on tarpeen tehdä oikea työ laboratoriokorjauksen ja -rakennuksen järkevään suunnitteluun.

Nämä ovat muutamia tekijöitä, jotka on otettava huomioon laboratorion suunnittelussa. Useita näkökohtia on harkittava lähes loputtomasti, mutta parasta ratkaisua ei ole vaikea löytää oikean laboratoriomuutosyrityksen kautta.

BOKA-brändi on perustettu jo yli kymmenen vuoden ajan, ja se on ollut pitkään palveluksessa kotimaisissa ja kansainvälisissä lääketieteen ja terveydenhuollon aloilla, ympäristöveden laadussa, tieteellisissä tutkimuslaitoksissa, yleisen turvallisuuden rikostutkinnassa, biolääketieteessä, biotieteessä ja teknologiassa, kolmikantakokeissa, maataloudessa. , metsätalous, karjanhoito ja kalastus, petrokemian tuotteet, ruoka ja tupakka, elintarvikkeiden ja huumeiden laadun valvonta jne. Teollisuus pyrkii rakentamaan turvallisimman laboratorion Kiinaan, ja asiakkaiden ja eri toimialojen markkinat tunnustavat laboratorion suunnittelun.