Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laatuvaatimukset ja hyväksyntävaatimukset

Aug 10, 2017

Fume Hoodin laatustandardi ja hyväksyntästandardi
Laboratoriossa käytetään savukaasua, tarvetta poistaa haitallisia kaasuja ja puhdistus- ja jätevedenpuhdistusmenetelmä laboratorion yleisesti käytetyissä laitteissa, seuraavassa on laboratorioventtiilikaapin hyväksyntäkriteerit.
(1), laboratoriovyöhyke, penkki ilman vikoja sekä kaikki lika tai pintapastat ihon löysä ilmiö, ja sen tulee olla yhtenäinen tuotevalikoima johdonmukainen.
(2), laatikot, ovien tulee olla avoimia ja suljettuja. Ero on yleensä noin 3-5 mm.
(3), erilaisia ​​lisävarusteita on asennettava tiiviisti, oikein ja kiinteästi ilman lähentymisosastoa tai löysää eikä vähäisempää, varsinkin saranan ei saa päästää kallistusta, joustavan ja joustavan hyvän käytön.
(4), laboratoriovyöhyke, testipenkki jalka on sileä, ei ravista.
(5), laboratoriovyöhyke, koepenkki kaikkiin selkeisiin ääriviivojen ympäröimään, kaikki tiivistetty tiukka, ei höyrynilmaisu ja kaikki reunat ilman viallisia vaurioita.
(6), laboratorion Fume Hoodin käyttöoven pitäisi alkaa valoa, ei häiriöitä, ja se voi pysyä missä tahansa asennossa.
Erityinen huomautus: Laboratorion vahva happo ja alkali, Fume Hood työtasot, vuoraus, sivupaneelit ja veden valinta Tsui, kaasu Tsui ja niin pitäisi olla korroosionesto. Puolijohdeteollisuudessa tai syövyttävillä kokeilla, joissa käytetään rikkihappoa, typpihappoa, fluorivetyhappoa ja muita voimakkaita happamääriä, myös Fume Hoodin yleisen materiaalin on oltava happamuutta, on valmistettava ruostumattomasta teräksestä tai PVC-materiaalista.
(7), nykyaikaisissa laboratoriolaitteissa Fume Hood on biokemiallinen laboratoriolaitteet on vastuussa erittäin tärkeä tehtävä, on tärkeä laitteisto. Siksi Fume Hoodin valinta on tärkeä kysymys laboratorionrakentamisessa, on annettava riittävästi huomiota. Laboratoriossa kaikenlaisia ​​haitallisia kaasuja on tehtävä kaiken ulkopuolelle ulkona, valitse paras tuulettimen pakokaasuvolyymi sen varmistamiseksi, että kokeellinen henkilöstö pois kemiallisten reagenssien ja muiden haitallisten aineiden vastaan.
Laboratorion savupiiput ovat välttämättömiä laboratoriokalusteille. Laboratoriossa ilmanvaihdon ja ilmanvaihdon vaikutusta. Laboratory Fume Hood on ylempi ja alempi rakenne, yläosassa tyhjennysaukon, voidaan asentaa tuuletin.
Ohjauspaneelissa, piirikytkimen kosketuskytkimessä, pistorasiassa jne. OTC voidaan karkaistun lasin avulla liikuttaa ylös ja alas tai ylös ja alas. Ihmisen toimintaan.
Pöydän yläpuolella olevan pöytätyylin kokeellisen puoleisen pöydän alapuolella on kaappi. Taulukkoon voidaan asentaa pieniä kuppeja ja hanat.
Laboratorion Fume Hoodin materiaali on monenlaista, kaikenlaisia ​​teräksiä, terästä, puuta, alumiinipuuta, terästä, PVC-rakennetta jne., Työtaso on suoraan kosketuksessa käyttäjän, keramiikan ja muiden materiaalien kanssa. .
Vanhojen laboratoriopuhaltimien puut ovat puusta, mutta modernit ovat enimmäkseen epoksipäällystettyä terästä. Yhteinen kaapin leveys on 1000,1200,1500,1800 ja 2000 mm useita eritelmiä, syvä 700-900 mm, korkea 1900-2400 mm. Voidaan käyttää 1-3 henkilöä samaan aikaan. Laboratorion savupiiput ovat yleensä seinälle asennettavia.
Etuosan keskustaa voidaan siirtää ylös ja alas läpinäkyvän oven (enimmäkseen lasista), avoin korkeus on yleensä 100-600 mm. Oven oven kokeellisen työn jälkeen on vesiputket, viemärit, teho, tyhjiöpumput, kaasuputket ja muut kokeilut, jotka on liitettävä valaistuksen suojakupilla. Ilma pumpataan ulos pakopuhaltimesta kaapin eteen tai putken kautta (kutsutaan täydelliseksi ilmanvaihdoksi) tai kierrätyksellä (tuuletettuina).
Suurin osa laboratoriopuhaltimesta (1), jossa pakokaasu on liian pieni (2) lasilevyn edessä, on liian suuri, kun hälytys annetaan, mikä muistuttaa käyttäjää. Sisäinen puhaltimen nopeus ja valot ovat säädettävissä.
Käytettäessä tai seisomassa kaappiin, lasin ovi mahdollisimman pienenä, siirrä ovi kaapin läpi kokeiden suorittamiseen. Koska pakopuhallin avotulen sisäänpäin pumppaamalla, tavallisissa olosuhteissa haitallinen kaasu ei ole paljon ylivuotoa.
Laboratorion savupiiput ovat välttämätön osa laboratorion suunnittelua. Jotta laboratoriohenkilöstö ei saisi hengittää tai niellä jotain myrkyllisiä, patogeenisiä tai tunnistamattomia kemiallisia aineita ja organismeja, laboratoriossa tulisi olla hyvä ilmanvaihto. Tiettyjen höyryjen, kaasujen ja hiukkasten (savu, noki, pöly ja kaasu) imeytymisen estämiseksi epäpuhtaudet on poistettava laboratorion Fume Hoodin, huuvan tai paikallisen tuuletuksen avulla.