Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ennaltaehkäisevä esikäsittely PCR laboratorio pilaantumisen

Jul 26, 2018

PCR laboratorio suunnittelun keskeinen kysymys on, miten saastumisen välttämiseksi. Käytännössä pilaantumisen ovat seuraavat yhteiset: täydennetty tuotteiden saastumista, saastumisen genomien genomin, reagenssien kontaminoituminen ja välillä standardeja.

Koska kun saastuminen tapahtuu, testi täytyy lopettaa, kunnes saastumisen lähde löytyy, ja sen tulokset olisi poistettava käytöstä.

On testattava tyhjästä. Siksi paitsi hidasta ja hankalaa, kiertää pilaantumisen pidätyksen jälkeen pilaantumisen lisäksi myös pilata inhimillisiä ja aineellisia voimavaroja. Vuoksi pilaantumisen estämiseen ensimmäinen asia tehdä on välttää, ei poistaa.

7.26.jpg

Ensinnäkin olisi järkevä järjestelmä, jossa

1. tiukka Ilmavirran paineen valvonta varmistetaan eri paineissa pyynnöt eri testiä alueilla.

2. kohtuullinen ilmanvaihto ilmastointijärjestelmän asettaminen, yritä käyttää ilmastointijärjestelmän koko levitysoikeudet.

Toinen vaikea alue työalueella

1. kunkin testialueen vahvistettu kohtuullisen

2. kunkin testialueen olisi merkittävä symbolien (kuten silmäänpistävä oven rivejä tai eri maahan värit jne.) välttää sekoittuminen laitteista ja reagenssit eri koealueilla.

Kolmanneksi, tiukat käsittely

1. Yritä vähentää testipinnan liikkuvat ja vähentää saastumista.

2. Käytä työssä vaatteita merkittävää eroa symbolilla (esimerkiksi erivärisiä) kunkin testialueen. Kun työntekijät lähtevät, pitäisi ei tuovat alan työvaatteet muille alueille.

3. tarkkaan valvoa henkilöstön ja sieltä laboratorio. Ole mukana testissä on Kirjoita tai jätä laboratorio tulee. Jos olosuhteet sen sallivat, erillistä kanavaa ja ovet pääsyn kaikkialle testi on toimitettava.

4. Jotkut geenimutaatioiden ja myrkyllisiä aineita voidaan käyttää monistetun tuotteen analysointialue ja turvallisuuden suojelu kokeeseen osallistuva henkilöstö on kiinnitettävä erityistä huomiota.

5. tuotteen analyysi monistetun tuotteen on tärkein pilaantumisen tuotteen vahvistus. Jätteen neste tapahtuisi polkumyynnillä ei testin. On tarpeen desinfioitava ja desinfioitava pois laboratorio. Käyttää Vihje on käytettävissä. Tiedot pitäisi käsitellä johdonmukaisesti desinfiointi ja desinfioinnista on kulunut, kuten levylle.

Neljänneksi standardi toiminta

1. puhdistus toimintaa olisi Ajankohtaista ja tarkkaa. Testin operaation päätyttyä on tarpeen puhdistaa alueen välittömästi. Lopussa perinteisen desinfiointiaine ulkoinen desinfiointi tai UV desinfiointi jotkut testauslaitteet olisi Höyrykarkaistut.

2. testin operaation aikana toiminnanharjoittajan on käsineitä ja usein korvata ne. Lisäksi käyttää kertakäyttöisiä hatut toiminnassa on myös tehokas tapa pilaantumisen estämiseen.

3. on tarpeen teknikot kliininen geeni vahvistus laboratorio suorittaa työharjoittelussa ja vasta, kun koulutus on pätevä, he tekevät kliininen geeni vahvistus ja tutkimus.

Shenzhen VOLAB Wallaibo Technology Co, Ltd, keskitytään rakennus keskitetty alusta laboratorioille, on mukana laboratorio suunnittelu, suunnittelu, sisustus, laboratorio ilmanvaihto remontin, laboratorion kalusteet ja muut liittyvät yritykset. , palvelemme mielellämme.