Etusivu > Uutiset > Sisältö

Esityksen kaasuuntumisenestosuoja

Feb 17, 2017

Liesituuletin on erityinen ilmatiivis kansi, voi aiheuttaa haitallisia toimia prosessi toteutetaan huppu, ilmanvaihto kaappi on yleensä reikä ja reiän ja sulkeminen toiminnan estämiseksi vetokaapeilla mekaaniset laitteet häiriöitä, kemiallisia reaktioita tai lämmön painamalla syyt tuholaisten paeta, savun huppu on ilmanvaihto, alipaineen kaapin sisällä. Fume huppu poistoilmapuhaltimet monissa muodoissa, yleensä sovellukset ovat:

(1) ylempi pakokaasun Liesituuletin. Kun fume huput haitallisten kaasujen tiheämpää kuin ilma on pieni tai ilmanvaihto kun lämmityselementti sisäpuolinen tehokkaasti estää haitallisten kaasujen paeta operaation yläreunan Valitse ylempi pakokaasun Liesituuletin. Tämä Liesituuletin on yksinkertainen rakenne, monenlaisia sovelluksia.

(2) pienempi pakokaasujen vetokaapeilla. Kun huppu ei ole kuumetta ja haitallisten kaasujen tiheämpää kuin ilma, ilmavirtaus hallitus kieltäytyi tehokkaasti estävät haitallisten toimintojen reunus pienempi pakokaasun kaasuuntumisenestosuoja olisi valittava. Tällaisen savun huppu pakokaasun osan saumat lähellä konsolin tai tietty korkeus-konsolista.