Etusivu > Uutiset > Sisältö

Varotoimet laboratoriomuutoksen asennuksen aikana

Sep 01, 2017

Varotoimenpiteet laboratorion Fume Hoodin asennuksen aikana
Valitse laboratoriorakenteessa Fume Hood ja määritä Fume Hoodin asennuspaikka kokeellisen sisällön mukaan valitsemaan Fume Hoodin, materiaalin, muodon jne. Tyyppi, yleensä seuraavat:
Ensinnäkin huumeiden käyttö: Kun orgaanisen aineen tai muiden erikoisreagenssien käyttö on kokeiltava, harkitse täysin sen kontrolloitua tuulen nopeutta. Lämmönlähde: Kun käytät lämmönlähdelaitetta, yli 2 000 kcal / h lämpöä, jossa otetaan huomioon tuuletuksen poistamiseksi tarvittava ilmanvaihto, jotta tuulettimen teho voidaan määrittää.
Toiseksi on olemassa radioaktiivisia aineita tai perkloorihappoa ja muita kokeita: Ominaispuhaltimen käyttämiseksi tuulen nopeus on asetettava yli 0,5 m / s.
Kolmanneksi, suurien laitteiden käyttö kokeeseen: harkita sisätilan tehokasta kokoa jättäen tarvittavan tilan pakokaasulle.
Neljänneksi materiaali: erityisten happokokeiden käyttö Fume Hood -materiaalien, kuten puolijohdeteollisuuden, korroosiotekniikan jne., Tarkasteluun on tehtävä korroosionkestävistä materiaaleista.
Viidenneksi Fume Hoodin koon mukaan: sen koon mukaan koon mukaan liian paljon jätteiden aiheuttamaa kokoa, liian pieni käytettäväksi.
6, suojakaapissa on ympäristönsuojelu: haitallisten kaasujen päästöjen on oltava sellaiset, että kansallisten ympäristövaatimusten alapuolella, jos kansalliset terveysvaatimukset ylittävät, on asennettava asianmukainen puhdistuslaite.
7, säästä energiaa: yritä harkita energian säästöä, lämmityksessä tai ilmastoidussa huoneessa pitäisi käyttää täyttämään tuulen muotoinen Fume Hood tai valita ilmamäärän säätö Fume Hood. Puhaltimien valinnan mukaan, mutta myös sen tehon määrittämisen mukaan, ei pitäisi sokeasti lisätä pakokaasun määrää ja paineita, sitä voidaan käyttää taajuusmuuttajan tai tuulen nopeuden tuulettimen avulla, jotta virrankulutus pienenee.
8, on suositeltavaa, että tiellä ja henkilöstöllä vältetään Fume Hoodin sijainti säännöllisin väliajoin, jotta vältetään ikkunoiden tukkeutuminen ja tuuletus ja epäsuotuisan tilan valo, jotta ovikytkimen paikka ei pysähdy. sijoitettu seinän kulmaan. Nykyaikaisissa tutkimuslaboratorioissa kehittyneitä tieteellisiä välineitä, täydellisiä laboratoriolaitteita, hyvä kokeellinen ympäristö on tieteen ja teknologian tason parantaminen, tieteellisten tutkimustulosten edistäminen tarvittavien olosuhteiden kannalta. Ihmislähtöisyys, turvallisuuden varmistaminen ja tehokkuuden parantaminen on laboratorioiden rakentamisen suurin tehtävä. Fume Hood biokemiallisena laboratoriossa tärkeillä kokeilulaitteilla on keskeinen rooli, ja sen on vakavasti päätettävä täyttää Fume Hoodin tekniset indikaattorit. Yksikköalennus Fume Hoodin asennuksen kustannuksista, jos se aiheutuu haitalliseksi, seuraukset saattavat olla tuhoisat, Fume Hoodin toiminnallisuuden ja turvallisuuden vuoksi ihmisten tulisi kiinnittää riittävästi huomiota.
Fume Hoodilla on tärkeä asema laboratorion käytössä. Hänellä on velvollisuus suojata laboratorion henkilökunnan turvallisuutta. Sen vuoksi se tarvitsee varotoimia käytettäessä sitä. Tänään tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen selvityksen.
1. Ennen kokeilun aloittamista sinun on varmistettava, että savunpoisto-olosuhde on käynnissä, jotta kokeellinen toimenpide voidaan suorittaa.
2. Kokeile, älä laita mitään laitteita 150 mm: n etäisyydelle lasista, suuret koelaitteet, joilla on riittävästi tilaa, eivät saisi vaikuttaa ilmavirtaukseen, etupaneeli mahdollisimman pitkälle sulkemaan käytön.
3. Ainakin kokeilun päätyttyä jatkaa juoksua yli 5 minuuttia ennen tuulettimen sulkemista kaasuputken jäljellä olevan kaasun purkamiseksi. Pidä myös pakokaasun viiveen asennusta sen varmistamiseksi, että tuulettimen toiminta on viivästynyt.
Fume Hoodin tärkein ominaisuus on pakokaasutoiminto. Fumihöyryjen määrä oli aiemmin pieni, vain erityisen haitallisten ja vaarallisten kaasujen ja lukuisten kuumien kokeiden tapauksessa. Fume Hood toimii vain lisätoiminnoksi penkille. Viime vuosina kokeellisen ympäristön parantamisen vuoksi penkillä tehty koe siirtyy vähitellen Fume Hoodiin, mikä edellyttää, että Fume Hood on sopivin laitteiden käyttöön. Erityisesti suurimmassa osassa uusista laboratorioista vaaditaan ilmastointia, joten rakennuksen alkuvaiheessa käytetään Fume Hoodin määrää ilmastointisuunnitelmaan.