Etusivu > Uutiset > Sisältö

Fyysinen laboratorio laitteet standardit

Jun 13, 2018

Koulun fysiikan laboratorio laitteet standardit

 

(I) vaatimukset laboratorio asetukset

1 fysiikan laboratorio

2 fysiikan etsintä laboratorio

3 fyysinen väline valmistelu huone

B laboratorioiden määrän perusteella (myös tutkimuksen huone)

Laboratorion uudisrakentamisen ja koko siirretty koulun kannattaa täysin eri luokkiin laboratorio suunnittelussa. Kehittämistarpeita ja opetussuunnitelman uudistus valmisteleva kokeilu vaatimusten mukaan laboratorioiden lukumäärä on lisättävä asianmukaisesti ja pitäisi olla tilaa.

III yleisiä vaatimukset laboratorioille


1, käyttää laboratorio-aluetta: 90 ~ 110m 2 / huoneessa, opiskelijat eivät ole vähemmän kuin 1.8m2. On suositeltavaa käyttää yli 120 m2 laboratorio etsintä alue. (Huomautus: vanhanaikainen rakennuksen ala saa alle 86m 2)

2. sijainti: Laboratorion (rakennus) on oltava suunnattu rakennuksen sisätiloissa on Vältä suoraa auringonvaloa, ja pääasiallinen valaistus pinta sijaitsee opiskelijan istuimen vasemmalla puolella. (Rakennus)-laboratorio on rakennettu paikan päällä (tai päällä).

3, valaistus: kevyt ja ylimääräisten luonnonvaloa käyttöä. Keskimääräinen Valaistusvoimakkuus opettajan demonstraatio ja opiskelijan kokeilu taulukon pitäisi olla pienempi kuin 300 Lx. Kirjoittaminen blackboard olisi osittainen valaistus. Pystysuora Valaistusvoimakkuus keskimääräinen arvo pitäisi olla alle 200 Lx ja Valaistusvoimakkuus yhtenäisyyden hallituksen pitäisi olla pienempi kuin 0,7. Kokeilun desktop ole alttiina suoralle auringonvalolle ja ei näy häikäisyä huoneessa. Valaisimen roikkuu korkeus pitäisi olla alle 1700mm kokeellinen pöydälle ja verhot on asennettava.

4. ilmanvaihdon edellytykset: luonnollinen ilmanvaihto ja pakokaasun tuuletin pakko ilmanvaihto

5, meluntorjunnan: sisäilmaston melua pitää alle 60 dB.

6, lämpötila: sisälämpötila ei ole yli 30 ° C on aiheellista, huoneen lämpötila on liian korkea käytettävä väline jäähdytys.

7. vesihuolto: ainakin suunnittelu vedenlähde. Vesihuollon indikaattori: veden paine ei ole pienempi kuin 2 × 105Pa. putkien talvella lämpötilat alle 0° C olisi pakkasnestettä toimenpiteitä.

8. virtalähde: pitäisi olla tilaa sähkö ahdata tyydyttämään yhä nykyaikaisten opetusmenetelmien laitteet; jossa vahvat ja heikot johdot spesifikaation tehdyn Ilmastointi erityisiä viivoja, asennus vuotojen ylikuormaussuojat ja luotettava maadoitus suojaa.

Vakiona power tyyppi testi taulukko: vaihe on varustettu 1 AC (220v) Kolmivaihevirta neljä-wire (380V) ja AC ja DC matalajännite; joukossa: matalajännitteisen AC set: 2 ~ 24V portaaton säätö arvioidut nykyiset 6A; jännitteensäädin DC 1,5 ~ 24V portaaton säätö arvioidut nykyiset 5A, asettaa vuoto suojelu. Opiskelija kokeilu taulukossa on varustettu yksivaiheinen 220V kahden ja kolmen reiän pistorasiat.


9. koneen suunnitteluvaatimusten laboratorion: kokeellinen taulukoiden ensimmäisellä rivillä eturivin vaakasuora etäisyys liitutaulun pitäisi olla alle 2500mm, opiskelija istuu puolella ja toisella puolella Horisontaalinen katselukulma taulu pitäisi olla alle 30 o; kokeellinen taulukot viimeisen rivin perään etäisyys. Takaseinä ei pitäisi olla alle 1200mm ja vaakasuoran etäisyyden liitutaulun pitäisi olla yli 11000mm.

10. turvallisuustilanne: tulta, kosteutta, varkaudenesto ja muut laitteet.

11. Ympäristönsuojelu: uudisrakentaminen jälleenrakentamiseen, laajentamisen laboratorio käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja on noudatettava standardien vähäisen arvon välttää formaldehydi, bentseeni, helium sekä muut haitallisten kaasujen ja radioaktiivisen saastumisen.

12. ympäristö: Jokainen aihe testiympäristössä asettelu olisi kulttuuri korkealaatuisia ja ominaisuuksia aiheita olisi korostettava hyvä tieteellinen tutkimus, etsintä ja akateeminen ilmapiiri, joka on valaiseva vaikutus.

13. kuin avoin laboratorion tutkimuksen laboratorio on varustettava ja asianmukaiset erikoistunut laite ja tietokone ja digitaalinen kokeellisten tietojen kerääminen ja analysointi järjestelmiä (kuten anturit, tietojen, sovellusten analyysi ohjelmistot, jne.) opetussuunnitelmaan, ja on kehittynyt. Nykyajan kokeellisen välineitä tarjoavat opiskelijoille riippumattoman tieteellisen tutkimuksen kokeita.