Etusivu > Uutiset > Sisältö

Fysikaalisten ja kemiallisten laboratorioiden suunnittelu ja sisustus periaatteet

Aug 28, 2018

Kaikkien erikoistumispiirteiden on noudatettava tiettyjä periaatteita, olivatpa kyseessä sitten sisustus- tai ulkokoristelu, jopa fysikaaliset ja kemialliset laboratoriot ovat samat. Millaisia periaatteita fyysisten ja kemiallisten laboratorioiden olisi noudatettava? BOKA Xiaobian vie sinut katsomaan sitä, lue se huolellisesti!

8.28.jpg

1. Humanisoinnin periaate:

Käyttämällä ergonomisia periaatteita ammattimaisesti suunnittelemaan laboratoriokalusteita ja apulaitteita henkilöstön työmukavuuden parantamiseksi. Laboratorion alueen, huoneiden asettelun, toiminnallisten vaatimusten, rahoitustilanteen ja erilaisten käyttäjien kehityskehityksen mukaan voimme suunnitella sinulle ammatillisen laboratoriot.

2. Ympäristönsuojeluperiaatteet:

Puhdista laboratoriolämpöympäristö läheisten pakokaasulaitteiden, jätehuolto / kierrätyslaitteiden jne. Avulla ja vähennä pilaantumista ulkoiseen ympäristöön.

3. Turvallisuusperiaatteet:

Laboratorion sijainnin tulisi olla kohtuullinen, esimerkiksi valitsemalla paikka, jossa on vähemmän pölyä ja vähemmän tärinää. Talon rakennetta on pidettävä iskunkestävänä, pölytiivisnä, kosteudenkestävänä ja hyvin eristettynä, ja valo riittää. Kussakin studiossa on periaatteena rajoittaa näytteen virtausaluetta, lyhentää näytteen virtausta ja minimoida kohteen (näytteen) virtauksen ja jalankulkijoiden virtauslinjan leikkaus.

4. Tehokkuusperiaate:

Laitteiden ja toiminta-alueiden jakelu on linjassa mikrobiologisten tarkastusten työnkulun kanssa, minimoi henkilöstön virtaus ja parantaa kokonaistoiminnan tehokkuutta.

5. Hyötyperiaate:

Huonekalusuunnittelu ja huoneiden erottaminen hyödyntävät tilaa, varata tulevaisuuden kehitystilaa ja parantaa infrastruktuurin käyttöä.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.