Etusivu > Uutiset > Sisältö

PCR-laboratorion rakennussuunnittelua koskevat näkökohdat

Sep 14, 2018

Laboratorion rakentaminen ei ole pieni asia, levoton, laboratoriosuunnittelu on suhteellisen raskasta ja samanaikaisesti se kiinnittää huomiota paljon asioihin, jos se on hieman huolimaton, tulee vuoto, mikä johtaa kokeellisiin onnettomuuksiin, sitten PCR-kokeilu Mitä minun pitäisi kiinnittää huomiota huoneen rakentamiseen?

lab furniture 9.14.jpg

1. Päärakenne:

Päärunko on värillistä teräslevyä ja alumiiniseosprofiilia. Kaikki huoneen sisä- ja sisäkulmat on valmistettu alumiiniseoksesta 50 pyöristetystä alumiinista, joka ratkaisee ongelmien, pölyn kerääntymisen ja vaikean puhdistuksen ongelmat. Yrityksen rakenne, yksinkertaiset linjat, kaunis

Antelias, hyvä tiivistys.

2. Standardin kolmivyöhykkeen erotus ja ilmanpaineen säätö:

PCR-prosessi jaettiin kolmeen eri koealueeseen: reagenssin valmistukseen, näytteenvalmistukseen ja PCR-monistukseen. Koko alueella on yleinen puskurikäytävä. Kukin itsenäinen kokeellinen alue on varustettu puskurivyöhykkeellä, ja kukin alue kulkee

Ilmanpaineen säätely suojaa reagensseja ja näytteitä aerosolikontaminaatiosta koko PCR-kokeessa ja vähentää ihmisen ja ympäristön kontaminaatiota vahvistustuotteilla.

Puskuria voidaan avata, puskurin pakopuhallin ja PCR-vahvistusalue loppuvat ulkopuolelta ja ilmanpoistoaukko säädettävällä ilmamäärällä asennetaan koealueen ulkoseinään ja jokaiseen oviin, ja ilma tuuletetaan sisätiloihin paluuilman poistoaukko.

3. Desinfiointi:

UV-valaisimet on asennettu kolmeen kokeilualueeseen ja kolmen puskurin yläosaan sekä desinfioinnin siirtoikkunaan.

Reagenssinvalmistusalueella ja näytteenvalmistusalueella on myös liikkuvalle ultraviolettivalaisimelle kokeellisen taulukon osittaista desinfiointia varten.

4. Mekaaninen ketju ruostumaton terässiirtoikkuna:

Reagenssit ja näytteet toimitetaan mekaanisella lukittavasta ruostumattomasta teräksestä (ei suositella elektroniselle lukitukselle) sen varmistamiseksi, että reagenssit ja näytteet eivät ole saastuneet siirron aikana (henkilökohtainen shunt)

5, maa

PVC-kelattua lattiaa tai itsevirtaista lattiaa suositellaan käytettäväksi hyvässä maaperässä. Helppo puhdistaa ja korroosionkestävä. Jos ei ole ehtoja, voit käyttää myös terrazzo-lattiaa tai suuria laatat (vähintään 800 mm × 800 mm)

Sauman on oltava alle 2 mm.

6, valaistus

Lamput on puhdistettava ja siistit, jotka ovat helposti puhdistettavissa ja pölyttömiä.