Etusivu > Uutiset > Sisältö

Yleinen suunnittelu laboratorion

Mar 23, 2018

Laboratorioiden suunnittelu suunnittelu perustuvat pääasiassa HLK vaatimukset ja pyrkiä täyttämään nykyaikaisen yrityksen ISO900, ISO400 ja GMP laadun sertifiointi järjestelmävaatimukset.

 

Sen suunnittelun filosofiaa on ilmaistu seuraaviin kolmeen seikkaan:

1. asianmukainen käyttö laboratoriotiloja

2 ihmisasutuksen täyttämään työympäristön

3 työskentely-ympäristön turvallisuusvaatimusten

 

2 kirjattu seuraavasti:

Ensinnäkin perusvaatimukset laboratorio-asettelu

1 Lisätään yksipuolinen työtila: kävelytie on 4 jalkaa, noin 1200mm; varastointi korkeus on 5 metriä, noin 1500mm; liiketoiminnan kuilu on 2,5 metriä, noin 750mm.

2. kahden kaksipuolinen työtila: kävelytie on 5 metriä, noin 1500mm; varastointi korkeus on 5 metriä, noin 1500mm; liiketoiminnan kuilu on 2,5 metriä, noin 750mm.

3. kävelytie välit kokeellinen penkki ja turvalaitteet on 6 metriä, noin 1800mm.

4. kävelytie välit turvalaitteiden on ≥ 6 metriä, noin 1800mm.

Toiseksi, laboratorion omien perusvaatimukset:

1. valaistus laboratoriossa: yleisesti ottaen fysikaaliset ja kemialliset laboratorioiden pitäisi kohdata kohti Kaakkois helpottaa daylighting; väline tietoa pitäisi kohdata kohti northwest jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden valvonnan helpottamiseksi.

2. ilmanvaihdon laboratoriossa: kohtuulliset ilmanvaihto ja täydentävän ilmamäärä on erittäin tärkeää laboratorion henkilökunta terveys ja kokeellisten tietojen oikeellisuudesta.

3. laboratoriossa vesivoima: järkevä laboratorio vesivoima asettelu on tärkeä perusta laboratorioiden suunnittelu ja design.

4. mittojen vaatimukset laboratorio käytävien ja ovien ja ikkunoiden: käytävän leveys tulisi olla vähintään 5 metriä, noin 1500mm ja ovenkarmin koko (leveys * korkeus): 3 jalat * 7 metriä, noin 900 mm * 2000 mm.


Kolmanneksi perusvaatimukset laboratoriolaitteet

1. turvallisuus: Laboratoriolaitteet pitäisi harkita vastaavan turvallisuuden suunnittelu, joka voi tehokkaasti estää esiintyminen vastuuta onnettomuuksien; kuten työtasot, kaapit materiaalien valinta, valinta ja lisälaitteita.

2. inhimillistämisen: Kohtuullisen laboratorion laitteiden kokoonpanoa ja tilaa on perimmäinen tekijä inhimillistäminen.

3. käytännöllisyys: Tuotteiden esittänyt toimittajat täyttävät laboratoriokokeissa tarpeet ovat kaikkein realistisin elementtejä.

4. ennustettavuus: Modernin laboratorion on parhaillaan jatkuvan kehityksen ja muuttumisen. Jos asiakkaat eivät usko sitä, tekee asiakkaan keskeneräisiä asioita on yksi niistä ominaisuuksista, että ammatillinen laboratorio laitteet valmistava yritys olisi.