Etusivu > Uutiset > Sisältö

Fume Hoodin varotoimet

Jun 15, 2017

Fume Hood -varotoimien toiminta

Monet ihmiset alkoivat käyttää Fume Hoodia, eivät ole kovin ymmärrettäviä, jotta vältetään Fume Hoodin toiminta tarpeettoman vaikeuden tai laboratorioonnettomuuksien yhteydessä, jotta jokainen voi selvittää Fume Hoodin toiminnan varotoimenpiteet.

1. Jotta vältetään koneen toimintahäiriöt jatkuvassa lämpötilassa ja kosteuden testauskoneissa, anna virtalähde nimellisjännitealueella.

2. Sähköiskun tai toimintahäiriöiden ja toimintahäiriöiden estämiseksi älä kytke virtalähdettä virtalähteeseen, ennen kuin sulatuskaapeli on asennettu ja kytketty.

3. Tämä tuote on räjähdyssuojattuja tuotteita, älä sytytä palavaa tai räjähtävää kaasua Fume Hoodin ympäristön käytössä.

4. Älä yritä avata vakion lämpötila- ja kosteustestikoneen ovea, avaa korkea lämpötila saattaa aiheuttaa palovammoja käyttäjälle, auki alhaisissa lämpötiloissa voi aiheuttaa henkilöstön itävän varhaista paleltumia ja voi aiheuttaa höyrystimen jäätymisen, mikä vaikuttaa Jäähdytysvaikutus Jos sinun täytyy avata, tee hyvää työtä suojelutyöstä.

5. Älä pura, käsittele, muokkaa tai korjaa Fume Hoodia, sillä muuten on epänormaalia liikkumista, sähköiskua tai tulipalovaaraa.

6. Älä käytä alkoholia, bensiiniä tai muita orgaanisia liuottimia pyyhkimällä kuivalla liinalla, älä mene vettä laitteeseen, jos laite upotetaan veteen, lopeta välittömästi käyttö, muuten on vuoto, sähköisku Tai palovaara.

7. Älä käytä laatikkoa, jos havaitset laitteen vahingoittuneen tai vääristyneen.

8. Älä anna pölyä, lankaa, rautaa tai muita asioita, kun laite on asennettu. Muuten tapahtuu virheellinen toiminta tai toimintahäiriö.

9. Savukaapelin johdotuksen on oltava oikein, varmista, että se on maadoitettu. Maadoittamaton voi aiheuttaa sähköiskuja, vääriä toimintahäiriöitä, näyttö ei ole normaalia tai mittauksessa on suurempi virhe.

10. Tarkista liitäntäruuvit ja höyrystimen pidikkeet säännöllisesti. Älä käytä sitä irrallisessa tilassa.

11. Laitteen sisäosilla on tietty käyttöikä, laitteen jatkuva ja turvallinen käyttö, säännöllinen huolto ja huolto. Hävitä se teollisuusjätteen mukaan, kun kaapataan tätä tuotetta.

12. Laitetta on tarkasteltava täysin ennen toiminnan aloittamista, asetusten muuttamista, signaalin tuottoa, käynnistystä, pysäytystä ja muita toimintoja on pidettävä täysin turvallisina. Väärä toiminta vahingoittaa työkalua tai vikaa.

13. Ilmanvaihtokaapin kehon tuuletusaukkojen on pysyttävä sileinä, jotta vältetään vika, epänormaali toiminta, vähentynyt käyttöikä ja tulipalo.

14. Laitteen käyttövaiheessa on asennettava sulatusuunin tehonsyöttöliitännän päädyssä sähköiskun välttämiseksi.