Etusivu > Uutiset > Sisältö

Onko tarpeen kiinnittää huomiota laboratorioasennukseen?

Nov 22, 2018

Laboratoriokalusteiden asennus on hallinnut tiettyjä menetelmiä ja tekniikoita. Yksinkertaisia laitteita voidaan myös asentaa käsin käsin. Tässä tapauksessa puhumme purettavista laboratoriokalusteista purettaessa sitä tänään. Laboratoriokalusteet puretaan vanhasta laboratoriosta. Mitä minun pitäisi kiinnittää huomiota uudessa laboratoriossa? BOKA-laboratoriokalusteiden pieni sarja on seuraava.

lab furniture11.22

1. Ennen kokoonpanon tuhoamista on kiinnitettävä huomiota siihen, voivatko huonekalujen kokeelliset välineet olla tyhjiä, kuten lasitavarat, erilaiset kemialliset kaavat ja muut vaaralliset ja hauras tavarat. Kerran pudotettuna, ei pelkästään yksinkertaisia vahinkoja vaan myös työntekijöiden uhreja.

2. Jotkin laboratorion huonekalutuotteet ovat valmistajan räätälöityjä. Nämä mittatilaustyönä tehdyt huonekalut on räätälöity tilauskokoon, joten purkaminen ja kokoonpano voivat olla vähemmän, jos uuden laboratorion tilakoko ei ole 1. On suositeltavaa katsoa, että huonekalut siirretään tai siirretään yksipuolisesti .

3. Huonekalujen purkamis- ja kokoonpanoprosessissa se voi koskettaa lisävarusteiden poikkeavuutta, kuten kahvat, ruuvit jne., Jotka saattavat haluta toteuttaa valmistajan erityisiä mukautuksia.

4. Huonekalujen purkamisen ja kokoonpanon aikana on kiellettyä valvoa sääntöjen vastaisesti. Esimerkiksi huonekalujen kaappien purkamisessa, levyjen avaamisessa, hauraiden huonekalujen, kuten lasiovikahvojen, purkamisessa ja asentamisessa, sähkökäyttöisten porakoneiden jne. Avulla on tarpeen lähettää laboratoriokalusteita. ruhje.

Käytin selittämään, miten laboratoriokalusteet asennetaan. Tänään BOKA kertoo lyhyesti, mitä huomata laboratoriokalusteiden purkamisessa.