Etusivu > Uutiset > Sisältö

Moderni biologinen laboratorio Design Concept

Aug 15, 2018

Suunnittelu ja suunnittelu ammatillinen, moderni biologinen laboratorio kansainvälisellä tasolla on ensiarvoisen tärkeää menestyksekkään modernin laboratorion laitos. Korkeampi taso biologinen laboratorio ja enemmän modernin ja korkeampi biologisten laboratorioissa, tärkeämpää se. Alla BOKA tuo tämän artikkelin pääasiallinen sisältö.


8.15.jpg

Moderni biologinen kokeilu muotoilukonseptin

1. maksimoi pohja ympäristön kunnioittaminen ja nopea kunnioittaminen ympäristö - eco arkkitehtoninen suunnittelu

Nykytilanteen muotoilukonseptin rakennuksen ympäristön käsite suunnitelman taustalla koko analyysin yksittäisten rakennusten sisältyvät ympäristöä.

2. tulevaisuuteen suunnittelufilosofia biologinen laboratorio on seuraavat ominaisuudet:

Joustavuus: Jokainen lab on house välineet ja laitteet. Paneelit myös itsenäisesti hallita kunkin käyttökiellon niin, että moduulin kokoonpanon ei tarvitse muuttaa käynnistämättä vaikuttaa asianmukaiseen laboratorioon.

Economics: Katsoo tehokkuutta suojeluun, työn ja kokoonpano, jolloin vältetään jako alueella ja tila jätteet.

Skaalautuvuus: Laboratorio järjestelmä perustuu modulaarinen lomakkeeseen uudelleen rakenne ja uudelleen käyttöjärjestelmän, jonka avulla tarvittavat kutistumista ja laajentumista ilman uhraten toimintoja tai vaikuttavat asianmukaiseen laboratorioon.

Turvallisuus: Alueellinen kokoonpano laboratorio on jakaa sen mahdollisen vaaran suuruuden mukaan. Savu shield, hapan ja palavien materiaalien ja bioturvallisuutta varastopaikan varatussa tallennuspaikan sijoitetaan suurempi vaara-alueella takana laboratorio (pois exit). Jonkin verran tilaa ja riittävän jätteiden kohtia käytetään luoda toinen kerros suojaa korkeampi vaaran vyöt. Kunkin laboratorion matalan riskin alueelle voidaan järjestää erilaisia kuiva työtaso toimintoja kuten Kirjoituspöytä, tietokoneet ja instrumentit. Märkä työtaso toiminta asetettiin keskellä vaara-alueelle.

Esteetön: Laboratorio kulkutiet ja sisään- ja uloskäynnit helposti toimia ja saada asiaa kansallisia sääntöjä.

BOKA on high-end mukauttaa yhden luukun palvelua alusta laboratorioille, myös vihreä tutkimus, rakentaminen, suunnittelu ja suunnittelu, laboratorio yleinen suunnittelu, kuuleminen, laboratorion sisäinen Rakennustekniikka, laboratorion kalusteet tuote laboratorion väline tarvikkeet, mukauttaminen, laboratorio high-end yksilöityjä palveluja, kuten laboratorio siirtäminen, laboratorion verkossa mall kuuleminen, laboratorio offline kokemus Kirjasto, laboratorion toiminnan ylläpito kokemus.