Etusivu > Uutiset > Sisältö

Bokaissa tuotettiin mobiili PCR -laboratorio

Jun 24, 2020

Suojassa olevassa liikkuvassa PCR-laboratoriossa on kaksi yhdistelmämoodia: yksi kaappi ja useita kaappeja. Yksikaapisarjaa tukee tehdas&# 39: n modulaarinen integroitu muotoilu." Käytä ja käytä" ei vaadi toissijaista asennusta, ja kiireellinen rakentaminen tulisi saavuttaa tehokkaasti. Yleensä useat kaapit ovat kolme kaapia, jotka voidaan laajentaa neljään kaapiin, viiteen kaapiin ja kuuteen kaappiin todellisten tarpeiden mukaan; kolme (moni) kaappisarjaa on koottu kolmesta riippumattomasta kaapista, jotka ovat toisistaan ​​riippumattomia. Modulaarisesti suljettu kokoonpano, joustava yhdistelmä, matala sijaintivaatimus, vain muutama pysäköintipaikka voidaan ottaa käyttöön. Tavallisen neliömäisen siirrettävän PCR-laboratorion kokoonpano sisältää laatikon sisäisen rakenteen + rakenteen laatikon ulkopuolelle + laboratoriokaapin + LVI-projektin. Jätevedenkäsittelylaitteet ja välineiden tarvikkeet ovat valinnaisia.

总分-1

Suojaavan mobiili-PCR-laboratorion vakiokokoonpano


Kabinetin rakenne


1. Seinä on valmistettu 2 mm paksusta vahvistetusta aalto teräslevystä ja lattiapaneeli on valmistettu 3 mm paksusta vahvistetusta aalto teräslevystä, joka soveltuu erilaisiin maaston kuljetusolosuhteisiin.


2. Käyttämällä 6 mm paksu korkealaatuinen teräs tukikehys, vakaa ja kestävä;


3. Varustettu nostopidikkeillä kuljetusten tarpeiden täyttämiseksi ja pinoamislaatikoiden tehtävänä;


4. Erittäin luja ulkoovi, hyvä tiivistyskyky, vahva ja kestävä, sopiva kaikissa sääolosuhteissa;


5. Pinta käsitellään ruosteenpoistolla, ruosteenestomaalilla ja ruiskuttamalla kolme kertaa fluori typpimaalia, joka on kestävää ympäri vuorokauden.