Etusivu > Uutiset > Sisältö

Terveydenhuollon huonekalut todisteiden pohjalta suunniteltu konsepti

May 31, 2017

Lääketieteelliset huonekalut Lääketieteelliset kalusteet näyttöön perustuva suunnittelukonsepti, potilaiden turvallisuuden hoitolaitoksilla, potilailla, joilla on lääketieteellinen kokemus parantavan huomion astetta sekä potilaiden parantamaan lääketieteellisten ympäristövaatimusten, lääkinnällisten huonekalujen suunnittelua ja valintaa yhä enemmän Terveydenhuollon laitokset, arkkitehtoniset suunnittelutoimistot huomiota Kansan kysyntää lääkinnällisten huonekalujen käyttö on ollut yhden ainoan toiminnallisen kehityksen tarpeita vastaamaan eri ryhmien hoitoon, kuntoutukseen ja jopa elämän asetettu erilaisia tehtäviä yhtenä kysynnän Lääkinnällisten huonekalujen suunnittelun vaatimusten on vastattava perustarpeiden kehittämistä turvallisempaan, mukavampaan, mukavampaan, kauniimpiin, taloudellisempiin, kestävämpiin ja niin korkeisiin vaatimustasoihin. Terveydenhuollon suunnittelun keskus, joka perustuu useisiin näyttöön perustuvaan tutkimukseen, alan standardeihin sekä Yhdysvaltain Facility Guideline Institutein vaatimuksiin ja standardeihin, tiivistää näyttöön perustuvan suunnittelun (näyttöön perustuva muotoilu). Huonekalujen on tarkasteltava tekijöitä, jotka on suunniteltu tarjoamaan lääketieteellisiä laitoksia lääketieteellisiin tarkoituksiin. Tähän luetteloon tarkoitettujen lääketieteellisten huonekalujen luettelo ei ole lähinnä istuimen, vuodevaatteiden ja lisävarusteiden lääkinnällisten laitteiden hoitoalueilla.

Lääketieteelliset huonekalut Tässä luettelossa ei ole pelkästään lääketieteellisiä johtajia ja lääketieteellisten hoitajien hallintatyökaluja vaan myös työkaluja suunnittelijaryhmien ja lääkinnällisten huonekalujen valmistajien välille kommunikoida keskenään korkealaatuisten ja turvallisten lääkinnällisten huonekalujen tarjoamiseksi. Tätä luetteloa voidaan käyttää lääkinnällisten kalusteiden strategisen suunnittelun kaikissa vaiheissa, olivatpa kyseessä suunnitteluvaihe tai käyttövaihe, esimerkiksi:

1. Arvioi valmistajan tuotekäsikirja ja verkkosivusto

2, valmistajien ja huonekalujen jälleenmyyjien tavata arvioida huonekalujaan

3, tarkista nykyiset laitteet ja kalusteet elinajanodote

4, lääketieteellisten laitosten infektioiden hallinta ja turvallisuuskomitea

5, sisustussuunnittelijat arvioivat suositeltuja huonekaluja, huoneen asettelua ja tuotespesifikaatiota

6, sijoitetun pääoman tuotto

7, kehityksen vuokraus tai osto huonekalujen sopimusehtoja

8, jälkiarvioinnin käytön jälkeen

Lääketieteelliset kalusteet Luettelo on jaettu kahdeksaan osaan, joista jokainen liittyy yhteiseen näyttöön perustuvaan suunnittelutavoitteeseen. Ensimmäiset kolme näyttöön perustuvaa suunnittelutavoitetta keskittyvät potilasturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin, mukaan lukien tekijät, jotka voivat johtaa lisääntyneeseen sairastuvuuteen, kuolleisuuteen ja terveydenhoitokustannuksiin. Seuraavilla kolmella näyttöön perustuvilla suunnittelutavoitteilla keskitytään psykososiaalisten tekijöiden parantamiseen ja lääketieteelliseen työhön liittyvien tulosten parantamiseen. Seitsemäs tavoite on lähinnä ympäristönsuojeluun, lääkinnällisten laitteiden hankintaan liittyvästä kahdeksannesta tavoitteesta, taloudellisen tehokkuuden parantamisesta.