Etusivu > Uutiset > Sisältö

Materiaali ja hinta Steel-wood Experimental Bench

Sep 26, 2018

Laboratoriokalusteissa käytetään useammin testipenkkiä. Kun markkinoilla on niin monia valmistajia ja kauppiaita, asiakkaat eivät voi auttaa, mutta pitävät hintatarjouksia samalla, kun ratkaistaan kokeellisen penkki. Joten, mikä on koekupin markkinahinta yleensä? Shaanxi Hongshuo esittelee sen kaikille tänään. Testipenkin tiedot.

Teräspuun koepenkki

1. Työtaso (valinnainen)

Kiinteä ydinfysiikka- ja kemikaalilevy, epoksihartsipelti, Trespa, keraaminen aluksella, marmorilevy

2. Kaappi

Hyllyluukku: laboratoriokohtainen E1-luokan ympäristönsuojelevy, leikkauspinta, korkealaatuinen 2 mm PVC-reunanvärinen liima tiivisteveden vedenpitävällä käsittelyllä. Ei vaadi taipumista, kosteutta, lämpöä ja kosteutta, kiinteää koostumusta, sileää pintaa, kantavuutta, iskunkestävyyttä ja tiettyä voimaa

Laitteisto: oven saranat ja diat käyttävät kotimaisia laatumerkkejä

Kahva: ruostumattomasta teräksestä valmistettu mattakahva, avaruusalumiinikahva, tekninen muovikahva, alumiiniseoskotelo

Jalat: Suurten lujuusruiskujen säädettävät jalat.

lab furniture 9.13.jpg

3. Rakenteelliset ominaisuudet:

Teräsrunkoa käsitellään päärungon, ulkohalkaisun peittauksen, fosfatoinnin jne. Korroosionkäsittelyllä ja käsitellään sitten epoksihartsilla. Joustava puukotelo on rakenteeltaan stabiili ja kantavuus on 400 kg / neliö.

Tärkeimmät vakiokoot ovat: L (pitkä) * 750 (leveä) * 830/850 (korkea) L (pitkä) * 600 (leveä) * 830/850

Edellä esitetyn teräspuun testipenkin perustiedot. Tietenkin olemme VOLAB Lentopallon testipenkki valmistajat, tuemme yksilöllisiä koepenkkejä, joten kun sinulla on erityisiä vaatimuksia testipenkissä, voimme vastata vaatimuksiisi.

Tällöin kokeellisen alustan markkinahinta tällaisella rakenteella lasketaan yleensä metriä kohden. Vakion kokoonpanon lisäksi korkeammat standardit edellyttävät lisävarusteet vaativat myös lisämaksuja. Koepenkin hinta on yli 1400 yuania / m.

On myös erilaisia laboratoriotarvikkeita. Erityisasiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi korvaamaan korkeammat vakiovarusteet tietyissä paikoissa on otettava yhteyttä asiakkaisiin ja yrityksen henkilökuntaan, jotta asiakkaat eivät pääse osaksi sokea ostopaikka.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.