Etusivu > Uutiset > Sisältö

Anna sairaalan Lab Huonekalut Lisää Humaani

Sep 01, 2017

Anna sairaalan Lab-kalusteiden inhimillisempi
Nyt meillä ei ole väliä mitä ostaa, ensin tarkastella ympäristönsuojelua, laboratoriossa, erityisesti hankkimalla Lab Huonekalut, tulisi kiinnittää huomiota energiansäästöön ja ympäristönsuojeluun, mutta useimmissa tapauksissa en tiedä miten ympäristöystävällinen Lab Furniture lopulta pitäisi valita Tänään, miten auttaa sinua valitsemaan ympäristöystävällinen Lab Huonekalut.
(1) kaikki puu Lab Huonekalut on oltava alhainen formaldehydi, ja jotkut asiakkaat uskovat, että massiivipuuta Lab Huonekalut maali vähemmän haitallista materiaalia sisältöä, itse materiaalia voidaan pitää ympäristöystävällisenä, joten se luulee, että kaikki puukalusteet on hyvin ympäristöystävällinen, itse asiassa tämä ymmärrys Onko väärässä, massiivipuuta ja keinotekoista sekoitettua puuta Lab Huonekalut, sisäinen lastulevy ja kuitu-levy tuottaa formaldehydiä lisäksi ja sitten käyttää korkealaatuista puu liima, maali sisältävät myös formaldehydiä, myös Se sisältää formaldehydipitoisuuden ylittäneen ongelman.
(2) vaalea huonekalujen huonekaluja, jotka sisältävät vähemmän haitallisia aineita, kokemuksen mukaan useimmat asiakkaat uskovat, että väri huonekalujen vuoksi väri, käyttää raskasmetallit, maalata kirkkaampi ja kirkas, että Lab Furniture suurempi lyijypitoisuus. Tämä tieto on väärä, tällä hetkellä Lab Huonekalut tuotteet sisältävät tiukat vaatimukset ovat tiukat, kunhan asiakkaat säännöllisesti testipenkki valmistajat ostamaan Lab Huonekalut tuotteet, ei ole lyijyä Liiallinen tilanne.
(3) Laboratoriotuotteet, joissa on alhainen formaldehydipitoisuus, on oltava ympäristöystävällisiä, useimmat asiakkaat ajattelevat, että Lab Furniturein alhainen formaldehydipitoisuus on tietty ympäristönsuojelu, tämä näkymä on liian yksipuolinen, Lab-huonekalut, ympäristönsuojelu ei ainoastaan ​​sisällä formaldehydiä , On bentseeni, raskasmetallijohde ja muut tekijät, kuluttajat ostamalla, muista tarkistaa asiaan liittyvät näkökohdat laadun testausraportin.
Monet valmistajat sairaala Lab Huonekalut design on aina rengas takaisin niille ennen mallin mukaan perinteisen tyylin kopioida, ainoa muutos on koko, että muotoilu ei ole nimeltään muotoilu, mutta ei voi tuoda ihmisten tuoreutta.
Sairaalan laboratorion suunnittelu ei ainoastaan ​​viittaa prosessimallinnukseen vaan myös prosessin ja linjan muodon rakenne sekä sopivin materiaali suunnitteluun, sillä materiaalin ja prosessin toteutus sekä tyyli esittelyllä on tärkeä suhde, joten älä kiinni. Perinteisiin muotoiluideoihin sisältyy myös materiaalin eklektisen soveltaminen, tietenkin sen pitäisi perustua tieteelliseen ja järkevään perusteluun, ei voi sokeasti pyrkiä vapauden suunnitelmaan tuotteen välttämiseksi toiminnasta ja elämästä puuttuu.
Noudata edellisen mallin kopion sääntöjä, jotka todennäköisimmin perustuvat ajatteluun, suurin osa kotimaisen homogenisoinnin ilmiöstä voi todistaa tämän. Monet tehtaat eivät halua omistaa itsenäistä tutkimus- ja kehitystyötä, jotka jäljittelevät markkinoita, jotka ovat tehokkaampia, mikä on Lab Huonekalujen ala, jonka tarkoituksena on kehittää perinteisiä tapoja, tähän tapaan ei ole vielä parannettu , Lisäksi joitain vahvuus valmistajat ovat valmiita käyttämään aikaa ja energiaa kehittää omaa suunnittelutiimi, useimmat valmistajat ovat myös seurannut markkinat syödä, miksi se on liian perinteinen suunnittelussa, niin että se ei ole sopiva nykyisille markkinoille Ympäristö, jotta kilpailla voi vain luottaa jäljittely ja viittaus.
Ulkomaisen teknologian jäljitelmiä on monia, mutta ne lähinnä jäljittelevät pääsuunnitteluprosessin ja -ideoiden tuloksia, mutta harvat ihmiset jäljittelevät, puhumattakaan suunnittelun tutkimisesta. Sairaalan laboratorion huonekalusuunnittelu ei saisi pitää kiinni perinteisestä, mutta ei liian paljon jäljittelemästä muiden ihmisten muotoilua, joka jäljittelee perinteen muodostumista.