Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion ilmanvaihtojärjestelmän vaatimukset

Jun 22, 2020

Laboratorion ilmanvaihdon ja mukavan ilmastointijärjestelmän ilmanvaihdon suunnitteluvaatimukset ovat erilaisia. Päätarkoitus on tarjota turvallinen ja mukava työympäristö ja vähentää henkilöstön mahdollisuuksia altistua vaaralliselle ilmalle. Tuuletus käsittää lähinnä laboratoriohenkilöstön fyysisen terveyden ja työsuojelun työympäristössä.


F (3)


Tarkastusosaston laboratorion tuuletus edellyttää, että kaikki raikas ilma tulee ulkopuolelta ja sitten se tyhjennetään 100% ulkona. Savukaapin pakoputket eivät ole sisätiloissa. Kemikaalitarkastusosaston laboratorioilmanvaihtovaatimukset ylittävät 10 kertaa / h, fyysisen tarkastuksen osaston laboratorioilmanvaihtovaatimukset ovat yli 10 kertaa / h ja laboratorion laboratorioilmanvaihtoaika on lyhennetty 6 kertaa / h. Laboratorion laboratoriohupun muotoilu on riittävä, eikä se ole ainoa sisäilman poistolaite. Mittaritilan tai laitteen yläpuolella on paikallinen pakojärjestelmä, joka tuottaa vaarallisia aineita.


Osa laboratorion laboratorion ilmansyötöstä on ilmastointijärjestelmästä, joka lähetetään suoraan laboratorion laboratorioon. Tämä raikkaan ilman osa muuttuu laboratorioilman poiston muutoksen mukaan; toinen osa lähetetään laboratorioalueen käytävään ja huoneeseen ilmastointijärjestelmän kautta ja toimitetaan sitten laboratorion oven kautta. Tarkastusosaston laboratorion negatiivinen paine toteutetaan tulo- ja poistoilmatilavuuden sekä tulo- ja poistoaukkojen järjestelyllä. Ilmavirran organisaatio vaihtelee toimistoista, hallintahuoneista, sisäkäytävistä ja tiloista, jotka tuottavat vaarallisia materiaaleja. Savukaapin sijainti on kaukana ilmavirrasta ja turbulenssista, kaukana kävelyalueesta ja raikkaan ilman alueesta. Raikasta ilmaa johdetaan sivulta poispäin savukaapista, ja ilmavirtausreitti on poispäin savukaapista.


Laboratorion laboratorion ilmanvaihtojärjestelmään vaikuttaa laboratorion ja laboratorion laboratorion sisäinen huppu. Ilmanvaihtovaikutus on hyvin kaoottinen vaikutuksen jälkeen. Tällaisessa ympäristössä on suuri potentiaalinen turvallisuusriski ja se ei toimi kunnolla. Henkilöstön ja näytteiden suojelu on turvallista, joten on myös otettava huomioon monet tekijät, jotka kontrolloivat laboratorion laboratorion tuuletusvaikutusta piilotettujen turvallisuusriskien poistamiseksi. Laboratorioosaston pienen laboratorion ilmanvaihdon ohjaustekniikkaa päivitetään tulevaisuudessa. Toivon, että kaikki voivat odottaa päivitystä. Lisäksi, jos ilmanvaihtojärjestelmällä on haju, tuuletusjärjestelmää on muutettava niin pian kuin mahdollista.