Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratoriokotelo Hankintaohjeet

Aug 02, 2018

Sähkön turvallisuus on yhteinen aihe laboratorioturvallisuudessa. BOKA Xiaobian muistuttaa asiakkaiden näkemästä uusia liitäntöjä, ja muistuttaa kaikkia nykyään, että heidän on kiinnitettävä huomiota ongelmiin, kun valitaan pistorasiat, jotta turvallisuusongelmia ei käytetä.

Monet laboratoriovälineistä ovat suuritehoisia, ja pistorasiat ovat kaikki 16A pistorasiat. Mutta pian ongelma tuli ulos. Itse asiassa laboratorion laastari ja useimmat instrumentit ovat 10A-liittimiä, ja 16A on hieman suuri. Näin käsitellään tällaisia ongelmia.

8.02.jpg

Kuviossa 16A oleva pistoke kuuluu suuritehoiseen pistorasiaan, ja vain laboratorion laboratoriossa tarvitaan vain laitteistoja, kuten muhveliuunia, sterilointilaatikkoa, ilmastointilaitetta ja vastaavia. Mutta monta kertaa on tällainen ongelma. Laboratorio on koko kuvion 10A pistoke, mutta laitteen virtajohto korvataan 10A: lla. Huomaa: 10A-pistorasian reikäkohta on noin 8 mm ja 16A-pistorasian reikäkohta on noin 10 millimetriä.

Laboratoriossa on useita instrumentteja, jotka tuodaan välineisiin. Alkuvuosina Kiinalla ei ollut kansallista standardia pistorasioista. Jotta voitaisiin vastata kaikkien tarpeisiin, yhtiö tuotti yleiskaapeleita. Yleisliitännän etu on se, että voidaan käyttää Euroopan ja Amerikan maiden sähköjohtoja. Mutta haittana on se, että pistorasia on helppo murtaa ja se ei ole turvallinen lapsille.

Laboratoriossamme on niin paljon välineitä, että niiden virtajohdot eivät löydä laastari-paneelia, tai tänä vuonna ei ole saatavilla patch-paneeleita. Jos virtajohto on aktiivinen virtajohto, voimme vaihtaa sen.

Kuitenkin, jos virtajohto ja kone ovat all-in-one -laitteita, on ongelma, ja vain leikkaus ja vaihto voidaan valita kirurgiseksi menetelmäksi. Jos olet Euroopassa ja Yhdysvalloissa, tämä on muistutus!

Tämä muistuttaa myös tarvetta kiinnittää huomiota laboratorion pistorasiaan. Kun laboratorio tulee laitteeseen, sen on tarkistettava laitteen virtajohto. Vain kansalliset standardit täyttävä virtajohto on pätevä sähköjohto. Näin viestin Internetissä ja jakelin sen kanssasi:

Kun henkilökunta suoritti Yhdysvalloista peräisin olevan 3D-mikroskoopin erän tarkastuksen paikan päällä, he havaitsivat, että virtapistoke oli pyöreä ja kaksi litteää amerikkalaista standardiliitintä, jotka eivät täyttäneet Kiinan pakollisten kansallisten standardien vaatimuksia. tietyt turvallisuusriskit.

Tältä osin tarkastamisen ja karanteenin henkilöstön paikan päällä määrättiin, että 3D-mikroskoopin erä epäonnistui ja antanut "tarkastus- ja karanteenikäsittelyilmoituksen", minkä vuoksi yritykset tarvitsivat tehokkaasti korjata laitteen pistokkeen.

Laboratorioturvallisuus ei ole pieni asia "pistorasia"

Tämän päivän teema voi olla vähän, mutta Boca toivoo auttavan kaikkia työntekijöitä. Nämä ongelmat ovat kokeilun ulkopuolella olevia asioita, ja ne ovat asioita, joista meidän on syytä olla huolissaan.

Kaksoisreikäjohdossa ei ole maadoitusjohtoa, joka sopii vain matkapuhelinten lattioille, hiustenkuivaajille, partakoneille, pöytälampuille ja muille pienitehoisille laitteille tai sähköverhouksille ja muille eristetyille sähkölaitteille. Näimme, että monet laboratoriolaitteista poistettiin keinotekoisesti maajohdosta, mikä on erittäin vaarallista.

Laboratorio, vesi, sähkö, ilmanvaihto ovat tärkeimpiä ongelmia, joita esiintyy usein, ja ne ovat myös kolme tärkeää laboratoriorakentamisen järjestelmää. Jos tarvitset, ota yhteyttä Guangzhou Boka Laboratory System Technology Co, Ltd: hen.