Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion turvallisuus ei ole pieni asia, sähkö ja valaistus

Aug 13, 2018

实验室 -ohjelman水,电,通风是实验室建设的三大重要系统.今天VOLAB沃尔莱博小编就和大家讲讲这个电的问题,小伙伴们好好看一下哦~

8.13.jpg

1. Jokaisessa laboratoriossa on oltava kolmivaiheinen AC-virtalähde ja yksivaiheinen vaihtovirta. Koko tehonsäätökytkin on asetettava. Kun laboratorio on miehittämättömänä, sisäinen virtalähde on katkaistava.

2. Sisätiloissa käytettävät sähkölaitteet, kuten uunit, inkubaattorit, jääkaapit jne., Jos näitä laitteita käytetään kokeessa ja pysähtyvät kokeen päätyttyä, ne voivat jatkuvasti olla laboratorion koko teholähdettä; Jos testi on vielä pysähdyksen jälkeen suoritettava, tulee olla erillinen virtalähde, joka ei vaikuta työhön laboratoriossa olevan virtalähteen katkaisun vuoksi.

3. Jokaisessa testipenkissä on oltava tietty määrä teholähdöt, vähintään yksi kolmivaihekotelo ja yksivaiheiset pistorasiat voidaan asettaa 2-4. Näissä pistorasioissa pitäisi olla kytkinohjaus- ja turvalaitteet, jotka estävät normaalin virransyötön koko huoneelle oikosulun sattuessa. Liitin voidaan sijoittaa testipöytään tai pöydän puolelle, mutta sen on oltava kaukana altaasta ja kaasun, vedyn jne. Suuttimista, eikä se vaikuta laboratoriolaitteiden sijoitus- ja toimintaolosuhteisiin. Jotkut laboratoriot asentavat pistokkeen pistorasiaan testipöydän tai kaapin alla. Tämä asennusasento on hankala käyttää, joten se ei ole sopiva.

4. Laboratorion neljässä seinässä on asennettava moniportaiset ja kolmivaiheiset pistorasiat sopivissa paikoissa sisälaboratoriotaulukoiden, savukaasujen, liesituulettimien jne. Järjestämisen yhteydessä. Nämä pistorasiat ovat yleensä kulmalinjan yläpuolella, mikä on kätevää käyttää. periaatteessa.

5. Kemikaalilaboratorion syövyttävän kaasun ansiosta on sopivampaa käyttää kuparilankaa pistekuilussa. Alumiinisydämiä voidaan käyttää fysikaalisessa laboratoriossa. Mitä lanka asennetaan, se on ihanteellinen käyttää putken pimeän pinnoituksen. Pimeä työntö ei voi ainoastaan suojata lankaa, vaan myös tehdä huoneesta puhdas ja siisti, eikä pölyn kerääntymistä ole helppoa;

Yleisesti ottaen kemiallisissa laboratorioissa käytettävillä sähkölaitteilla on pieni kapasiteetti ja fysikaalisissa laboratorioissa käytettävillä sähkölaitteilla on suuri kapasiteetti. Kun laboratoriota käytettiin virallisesti, todettiin, että kokonaiskapasiteetti ei ollut riittävän suuri, joten sähkönsiirtokapasiteettia oli tilaa laboratorion virtalähteen suunnittelussa.

Joustavampaa laboratoriovirtalähdemenetelmää, jossa voimansiirtolinja kulkee ripustetun putken läpi, ja siihen on kiinnitetty pistorasia. Tämäntyyppisen laitteen etuna on se, että se välttää monta nousuputkea sisäpohjalla, mikä tekee sisätilasta erittäin joustavan. Laboratorion valaistuksen vähimmäisvalaistusstandardi

Koerakennuksessa on useita huoneita, ja kontrastin vaatimukset ovat erilaiset. Huone, joka tekee hienoa työtä, vaatii enemmän valaistusta kuin huone, joka tekee karkeaa työtä. Jos valaistuksen on oltava korkealla, on tarpeen asentaa lisää lamppuja tai lisätä valonlähteen kapasiteettia eli lisätä rakentamisen investointeja ja toistuvia kuluja (lähinnä sähkömaksuja).

Siksi valaistusstandardia on mukautettava maan taloudellisiin olosuhteisiin ja elintasoon. Jokainen maa on kehittänyt valaistuksen vähimmäisvalaistusstandardit yhdessä sen erityisolosuhteiden kanssa. Vähimmäisvalaistusstandardi kehitettiin laajalla tutkimuksella ja kokeellisella analyysillä.

BOKA on ammattimainen laboratorionrakennusbrändi. Sisältää vihreän tutkimustuotannon suunnittelun ja suunnittelun, laboratorion yleisen suunnittelukonsultoinnin, laboratorion sisäisen rakennustekniikan, laboratoriokaluston huonekalujen räätälöinnin, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeiden, laboratoriotoimintojen ylläpidon, laboratoriokuljetuksen, laboratorion verkkokaupankeskuksen konsultoinnin, laboratorioradan Korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten kokeile kirjastokokemusta.