Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion puhdistuslaboratorio Remodeling Suunnittelu

May 10, 2018

Laboratorioympäristö on erityinen ympäristö tieteelliselle tutkimukselle ja tuotannolle. Toiminnallisen määrityksen ja käyttömenetelmien tarpeiden vuoksi on välttämätöntä saada lopputulokset laboratoriosuunnittelun, laboratorionpuhdistustekniikoiden ja suunnittelukonseptien avulla. Ensinnäkin kokonaissuunnitelmassa olisi otettava täysin huomioon laboratorion koko ja eri välineiden ja laitteiden käyttöalue ja käytettävä laboratorion sisustuksen koko tilaa; Toinen, toiminnallinen kokoonpano perustuu asiakkaiden vaatimuksiin ja tarvittavaan työn sisältöön, valitse koekappaleen kokoonpano ja veden, sähkön, kaasun ja savukaasujen kokoonpano laboratorion suunnittelussa;

3. Laboratorioiden peruskorjauksen kokonaistyöllä on otettava huomioon laboratorioiden ja laboratorioiden välinen suhde, joka tarjoaa yksinkertaisuuden, mukavuuden ja optimaalisuuden. Neljäs, ihmislähtöinen turvallisuuslaboratorion muotoilu, tarjoaa laadukkaan laboratorion työpöydän, ympäristönsuojelun ja älykkään suunnittelun; 5. Tarkastukset, tehokas ja turvallinen laboratoriopuhdistusjärjestelmä sulkevat pois ilmassa olevat hiukkaset, haitallisen ilman, bakteerit ja muut epäpuhtaudet sekä sisäilman lämpötilan, puhtauden, paineen, ilmavirran ja ilman virtauksen jakelun, melun ja tärinän sekä valaistuksen, staattisen valvonnan. tietyissä vaatimuksissa.

Kuudes, edullinen alkaen todellisesta tilanteesta erilaisten asiakastarpeiden mukaan, erilaisilla materiaaleilla, eri rakenteilla, sopeutumaan erilaisiin työympäristöihin, täyttämään nykyiset vaatimukset ja sopeutumaan tulevaan kehitykseen. Koska useimmat käyttäjät eivät tiedä paljoakaan turvallisuustilojen ja puhtaiden penkkien suorituskyvystä, testauksesta ja tunnistamisesta bioturvallisuuslaboratorioissa, he ovat luoneet sokean paikan näille välineille. Kuitenkin joskus nämä sokeat paikat aiheuttavat kohtalokkaita haittoja. Riippumatta siitä, onko puhdas penkki tai suojakaappi juuri mitannut turvallisuuden tuulen nopeuden mukaan? Vakiotestaus- ja varmentamissäännöt takaavat tarkastuksen luotettavuuden ja varmistavat turvallisuustilan turvallisuuden.