Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion toimistokalusteiden suunnittelukonsepti

Apr 23, 2019

Monet ystävät sanoivat, että BOKA-laitteesi on vain suunnittelulaboratorio? Tällainen ihmisen ystävä ei ymmärtäisi BOKA-tuotemerkkiämme liikaa. BOKA ei ole vain suunnittelulaboratorio, vaan olemme yhden luukun palvelualusta, kunhan olemme yhteydessä laboratorioon. Kaikki käsittävä. Sitten Xiaobian puhuu sinulle siitä, kuinka suunnittelemme laboratorion toimistokalusteen konseptin.


lab furniture-4.2


I. Suunnittelu ja valmistus

Trendit ja konnotaatiot: luottaminen ammatilliseen ilmaisuun ja täydellisyyteen, antaa suunnittelulle vahvan elinvoiman.

Toiseksi sitoutua ergonomian periaatteeseen

Suorita ergonomia ihmiskehon luonnollisen muodon mukaiseksi, lähellä suunnittelukonseptin fysiologisia ja psyykkisiä tarpeita tutkimalla asentoa ja inhimillistä rasitusta, jota ei ole suunniteltu tarjoamaan optimointiperustaa vähentämään väsymystä ja ammattitauteja parantaen siten työtä tehokkuutta ja kustannussäästöjä, ja pyrimme täydellisyyteen.

Kolmanneksi, luo laadukas laboratorioympäristö

Keskittymällä toimistotuotteiden räätälöinnin ja laboratoriosuunnittelun väliseen harmoniaan, ottaen huomioon ihmisympäristön ja tuotannon korkeuden parantaminen, ydinkonsepti on aina suunnittelussa ja huonekalujen ja laboratorioympäristön integroinnilla pyritään luomaan ainutlaatuinen suunnittelu ja valmistus. Vertailuarvon korkeus.

Neljänneksi, vihreä ympäristönsuojelu on ympärillämme

Sitoutuneena ympäristön parantamiseen ottamalla vastuu renkaasta ja pyrkimällä harmoniaan ihmisten ja ympäristön välillä koko tuotesuunnittelun, valmistuksen, pakkaamisen ja toimitusprosessin ajan, tuotteillamme on tehokkaita toiminnallisia elementtejä, jotka ovat energiansäästösovellukset. Kierrätystä koskevat ympäristövaatimukset.