Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion sähkö-ja valaistus

Feb 17, 2017

1 kunkin laboratorion on kolmivaiheinen AC virtalähde ja yksivaiheinen verkkovirtaa asettaa päävirtakytkin, kun lab kun kukaan muu olisi voitava katkaista Sisäuima virta.

2, sisätilojen kalusteet, sähkölaitteet, kuten uunit, yrityshautomot, jääkaapit ja niin edelleen, näiden laitteiden käytössä kokeellista, lopetti käytetään, ja kun tulokset kokeita, yhtämittaiseen Lab päävirtalähteen; Jos testi on edelleen juosta loppuun, se on oma virtalähde, leikkaamasta päävirtalähteen ja laboratorio-työnsä vaikutusten.

3, jokainen penkki monen pistorasiaan, sinulla on oltava vähintään kolmen vaiheen pistorasiaan, yksivaihe pistorasiat voidaan asettaa 2-4. Outlet-toleranssien hallita laitteiden ja vakuutus, vain jos koko sisustus oikosulkuun vaikuttaa ilman tavanomaista voimanlähdettä. Pistorasiat voidaan asettaa pöydälle tai pöydän reunaan, mutta on pidettävä erillään vesi ja kaasu, kuten vedyn kaasu suutin ei vaikuta ja toiminnan tilasta väline pöydälle. Pistorasiat asennetaan pöydän alle tai kaapin sisällä laboratorio, tämä on erittäin kätevä käytössä, ei käytä mitään.

4, laboratorio, yhdistettynä laboratorio Työpöytä, Liesituuletin, uuni ja muiden järjestelyjen asianmukainen asema haluat asentaa useita yksivaiheinen ja 3-vaihe pistorasia, seinät Nämä vastakkeet yleensä pelaavat corner edellä kätevä periaate.

5, Miika Lehtonen syövyttävä kaasu mix jotkut johdot käyttää kuparilankaa kuin oikea. Fysiikan laboratorio, voit käyttää alumiini johtimet. Koska johto, putken ihanteellinen tumma, tumma mukaisesti ei ainoastaan suojaa johdot ja huone puhdas ja siisti, ei ole helppo pöly ja kunnossapidosta helppo vaihtaa.