Etusivu > Uutiset > Sisältö

Haitallisten kaasujen keräämistä koskeva laboratoriomenetelmä

Aug 21, 2018

Jokainen heidän päivittäisessä elämässään tietää myös, että laboratorion laboratoriossa on usein monia kemiallisen saastumisen lähteitä, jotka eivät ole omiaan ihmisten terveyteen, etenkin haitallisia kaasuja. On erittäin tärkeää jättää ne pois. Samanaikaisesti kuitenkin energiaa kulutetaan usein suurissa määrissä, ja laboratorion ilmanvaihdon ohjausjärjestelmiä koskevat vaatimukset ovat kasvamassa varhaisesta kiinteästä ilman tilavuudesta, bistabiileista, vaihtelevista ilmamääräyksiköistä viimeisimpiin mukautuvaan valvontajärjestelmään - sekä turvalliseen. Sen on täytettävä energiansäästön tarpeet.

8.21.jpg

Lyhyesti sanottuna laboratorion viimeisin käsitys on koko laboratorion käsitteleminen savupakokaappiin. Kuinka tehokkaasti hallita eri saanti- ja pakokaasupäästöjä, on tärkeää saavuttaa turvalliset ja taloudelliset vaikutukset. Laboratoriossa yleisesti käytettyjä pakokaasulaitteita ovat: savupiippu, atomi-absorptiokuppi, yleinen pakokaasujärjestelmä, kattohuopa, yläpuolinen huppu ja niin edelleen. Savuhuppu on yleisimpiä.

Savuhuppu on tuuletuslaite, joka turvallisesti käsittelee vaarallisia, myrkyllisiä kaasuja tai höyryjä. Sitä käytetään saastuttavien aineiden ja haitallisten kemiallisten kaasujen talteenottoon, sulkemiseen ja siirtämiseen estääkseen pääsyn laboratorioon, jolloin ne pysyvät poissa työpaikan epäpuhtauksista. Käyttäjä minimoi hengityskontaktin. Ilman puhallushuoneen ilmavirtaus imee laboratorion sisältämän ilman imuputkistoon pakokaasupuhaltimen läpi ja savuhormin epäpuhtaudet laimennetaan ja päästetään ulos pakokaasujärjestelmän kautta alhaisen pitoisuuden diffuusion saavuttamiseksi.

Yleinen imukuppi on ensimmäinen vaihtoehto paikalliselle ilmanvaihdolle: yksinkertainen asennus, joustava paikannus ja hyvä ilmanvaihto mahdollistavat tehokkaasti laboratoriohenkilökunnan henkilökohtaisen turvallisuuden. Atomi-absorptiokuppi soveltuu pääosin kaikenlaisiin suurikokoisiin tarkkuusmittareihin. Se vaatii asennusta ja asennusta, ja siinä on asetettu tuuletuksen suorituskykyparametrit. Se on myös yksi tekijöistä, jotka on otettava huomioon koko laboratoriosuunnittelussa. Hupu on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi kemian laboratorioissa ja on yksi tärkeimmistä laitteista näiden laboratorioiden yleisen ilmanvaihdon vaatimusten käsittelyssä.

On usein monia kemiallisia saastumislähteitä, jotka eivät ole omiaan ihmisten terveyteen, erityisesti haitallisia kaasuja. On erittäin tärkeää poistaa ne, ja sen on vastattava energiansäästön tarpeisiin. Lyhyesti sanottuna laboratorion viimeisin käsitys on koko laboratorion käsitteleminen savupakokaappiin. Kuinka tehokkaasti hallita eri saanti- ja pakokaasupäästöjä, on tärkeää saavuttaa turvalliset ja taloudelliset vaikutukset.

BOKA on huippuluokan räätälöity yhden luukun palvelupolku laboratorioille, mukaan lukien vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokoonpanon konsultointi, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratorion välineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito, laboratorion huippuluokan räätälöityjä palveluita, kuten laboratoriokuljetuksia, laboratorion online-ostoskeskuksia, laboratorion offline kokemusta kirjastokokemuksesta. Jos tarvitset, ota yhteyttä, autamme sinua mielellämme.