Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion hallinta Avaruuden hallinnan osasto

Apr 19, 2018

Joskus reagensseja, jotka ovat alttiita epäpuhtauksille ja joillekin muille aineille, on myös säilytettävä huolella ja pakattava siten, että ne voidaan varastoida erillään muista reagensseista joissakin laboratorioissa, mutta jotkut ovat alttiimpia kaasun syntymiselle. Reagensseja ei käsitellä kovin hyvin, kun niitä käsitellään. Kaasun tuottamisen vuoksi paketin suorituskyky ei ehkä ole kovin hyvä. Siksi laboratorion suunnittelussa tämän tyyppinen reagenssi tulisi sijoittaa joihinkin ilmanvaihtoehtoihin. Paikka...

Teksti Label: Lab-suunnittelu

Puhumalla laboratoriosuunnittelusta, ongelmat ovat todellakin liian monta ja niissä on usein erikoistuneita tietoja, joten suunnittelussa työmäärä on myös hyvin suuri. Reagenssien hallinta ja varastointi laboratoriossa on myös osa siihen sisältyvää. Katsotaan nyt ja katsotaan, miten ne pitäisi tallentaa.

laboratorio


Ensinnäkin, kemikaalien reagenssien sijoittamisen ja varastoinnin aikana tulee kaikki sijoittaa erilliseen laboratorion suunnittelemaan varastoon. Laboratoriossa on yleensä vain suhteellisen vähän reagensseja. Myös joitain reagensseja ja joitain konfiguroituja ratkaisuja säilytetään myös erikseen.Laboratoriosuunnittelussa laboratoriossa on oltava tilaa, joka mahdollistaa reagenssien tallentamisen erikseen. Tässä kotelossa reagenssit on järjestettävä reagenssien erilaisten ominaisuuksien ja eritelmien mukaisesti, yksinkertaisimmassa mielessä, kiintoaineet. Reagenssit ja nestemäiset reagenssit varastoidaan erikseen.Joskus reagensseja, jotka ovat alttiita epäpuhtauksille ja joillekin muille aineille, on myös säilytettävä huolella ja pakattava siten, että ne voidaan varastoida erillään muista reagensseista joissakin laboratorioissa, mutta jotkut ovat alttiimpia kaasun syntymiselle. Reagensseja ei käsitellä kovin hyvin, kun niitä käsitellään. Kaasun tuottamisen vuoksi paketin suorituskyky ei ehkä ole kovin hyvä. Siksi laboratorion suunnittelussa tämän tyyppinen reagenssi tulisi sijoittaa joihinkin ilmanvaihtoehtoihin. Jos syövyttäviä reagensseja on varastoitava, ne on eristettävä.