Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion väline teollisuuden Usher mahdollisuuksia ja haasteita

Apr 03, 2018

Kiinassa laboratorio instrument ja -laitteita valmistavan teollisuuden tarjonnan yleiskäyttöinen ja ammatillinen laitteet. Sovelluksia ovat koulutus, terveydenhuolto ja ruoan tuotanto. Tyhjiö ja kojeiden edelleen riippumattoman tutkimuksen ja kehittämisen vahvistamiseen, laajentaa soveltamisalaa, ja lisää kilpailuetu.

Että

Uuden kauden 12 viiden vuoden suunnitelma saapumista laboratorio alan väline on ohjattiin mahdollisuuksia ja haasteita kehittämiseen. Tämä johtuu pääasiassa tukea kansallisten politiikkojen alaiseen kysyntään laboratoriovälineet elintarvikkeiden turvallisuuden alalla, ja kehittäminen lääketieteen ja terveydenhuollon Kiinassa. Kysyntä laboratorio, analysointilaitteiden ja optiset instrumentit tarjoavat markkinoiden kehityksen Laboratoriokojeet ja tarjota kehitysmahdollisuuksia.

Että

Kehitykseen ja läpimurto uusien teknologioiden maassamme laboratorio tuo tullessaan päivittäminen ja high-end kehitystä lisää sovelluksen tarpeisiin. On kuitenkin tiettyjä ongelmia nopean kehityksen. Tällä hetkellä useimmat laboratorio laitevalmistajan Kiinassa ovat pk yritysten ja niiden kyky innovoida on rajallinen. Siksi high-end laboratorio tuodaan edelleen pääasiassa ja kannattavuus high-end-markkinoille on herättänyt monia tunnettuja ulkomaisia yrityksiä tuli Kiinan markkinoille ja kilpaili kotimaisten valmistajien laboratoriolaitteet. Tämä aineettoman lisännyt kilpailua laboratorio-laitevalmistajien ja käytössä useammat yritykset saada jalansijaa kova kilpailu uusien innovaatioiden avulla ja parantaa tuotteen laadun valvontaa. Paikka, nopeuttaa kotimaan laboratorio väline teollisuuden yhdessä hallituksen tukeminen väline tuotannon, korkean teknologian teollisuuden, laboratorio väline teollisuuden Kiinassa kokonaistaso kehitysnopeus on parantunut huomattavasti tulevina vuosina.