Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratoriovyöhykkeet on mitattava ja säädettävä säännöllisesti

Apr 24, 2018

Laboratorion savupiireillä on ratkaiseva merkitys laboratoriossa, koska se liittyy laboratorion ympäristön vaurioitumiseen, laboratoriohenkilöstön terveyteen ja niin edelleen. Niin tavallisesti kokeessa, jotkut kemialliset kokeet voivat johtaa joidenkin pölyn ja haitallisten kaasujen esiintymiseen. Vaikka tekisimme hyvän suojan, se aiheuttaa erilaisia haittoja ihmiskehoon. Samanaikaisesti laboratoriossa varastoidaan paljon laboratoriolaitteita. Jotkut koelaitteet ovat erittäin tarkkoja ja arvokkaita. Jos nämä haitalliset kaasut ovat laboratoriossa pitkään, ne aiheuttavat myös erilaisia vahinkoja näille laitteille.


Siksi laboratorioventtiilien käyttö on muuttanut laboratorion ympäristöä erittäin hyvin. Se takaa myös, ettei kokeilualue ole vaikuttanut. Nykyinen laboratorioventtiili on myös täydellisempi muotoilu. Voimme valita ilmanvaihdon nopeuden kokeen koon mukaan kokeessa. Tämä voi myös vähentää käyttökustannuksia ja säästää resursseja.


Kuitenkin, kun käytät savukaasuja, meidän on järkevästi käytettävä niitä. Erityisesti meidän on säännöllisesti mitattava ja säädettävä savuhormit niin, että savupiiput voivat toimia normaaleissa olosuhteissa. Toiseksi, savupiiput ovat alttiina haitallisille kaasuille pitkään aikaan. Siksi meidän on säännöllisesti puhdistettava laboratorioventtiilien huuhtelut käytön aikana sen varmistamiseksi, että kaapit ovat puhtaita. Tämä voi pidentää savukaasujen käyttöikää ja varmistaa savupiippujen turvallisuuden. normaalia työtä.