Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion suunnittelustandardit

Jun 08, 2018

Viime vuosina laboratoriomalli on tarkastettu. Maataloustuotteiden turvallisuus on aina ollut tärkeä osa yhteisön laajaa huomiota. Maataloustuoteturvallisuus liittyy suoraan ihmisten vaatteisiin, elintarvikkeisiin, asuntoihin ja kuljetuksiin - elintarvikkeiden turvallisuus, vaatteiden kangasturvallisuus ja niin edelleen. Kun otetaan huomioon maataloustuoteturvallisuuden alalla ilmenneet uudet tilanteet ja uudet ongelmat, valtio on tehostanut edelleen laadunvalvontatoimenpiteitään, jota tuetaan maataloustuotteiden tarkastuslaboratorioiden eri tasoilla ja maataloustuotteiden testauslaboratorioiden rooli on tullut laajempi.

Mikrobien raja-testi on sisällytetty Kiinan farmakopean ensimmäiseen ja toiseen osaan. Sitä käytetään valvomaan ei-steriilejä valmisteita ja niiden raaka-aineita ja apuaineita kansallisissa huumausaineiden standardeissa. Mikrobiologisen testaustilan on oltava Kiinalaisen farmakopean ja kansainvälisten ja kotimaisten standardien ja määräysten mukaista suunnittelua, kokoonpanoa ja ylläpitoa varten. Tässä artikkelissa esitetään vaatimukset laboratorion suunnitteluperiaatteista, suunnittelutarpeista, laitteiden ja laitteiden kokoonpanosta, käytöstä, käytöstä ja kunnossapidosta sekä vahvistetaan mikrobiologisen laboratorion standardoitua hallintaa.

Ensinnäkin kliinisen laboratorion kliinisen laboratorion moduulirakenne

Kliininen testaus, jota kutsutaan myös "tavanomaiseksi testaukseksi", on kapea kliininen testi. Vaikka se sisältää biokemiallisia, hematologisia, mikrobiologisia, immunologisia ja verensiirtoon liittyviä testituloksia, sitä käytetään usein vain kliinisissä sovelluksissa. Tässä artikkelissa käsitellään yksityiskohtaisesti kliinisen laboratorion kliinisen laboratorion moduulirakennusta, pääasiassa laitteista, suunnittelutavoista, tapausanalyysistä, viitteellisestä.

Toiseksi, kliininen laboratorio laboratorio perustaa tarvittavat välineet


Kunkin sairaalan eri mittakaavojen, tarkastusmäärien ja tarkastusprojektien vuoksi toimitettujen laitteiden määrä ja tyypit ovat melko erilaiset. Seuraavassa esitetään yhteenveto kliinisen laboratoriossa toissijaisen ja tertiaarisen sairaalan kliinisessä laboratoriossa tarvittavien välineiden ja laitteiden määrästä. Joillakin kliinisillä laboratorioyksiköillä on myös siemennesteanalyysityöasemat, kuiva kemian analysaattorit ja Changfengin sähkövakiolämpötilan vesihauteet. Ultraäänipuhdistuskoneet ja muut välineet.

Maataloustuotteiden tarkastuslaboratorion rakentaminen on monimutkainen järjestelmäprojekti. [volab] Perustuu kymmenvuotiseen kokemukseen laboratorion sisustussuunnittelusta, yhdistettynä nykyisten rakennusprosessien maataloustuotteiden laboratorioon liittyviin ongelmiin, esittelemään lyhyesti maataloustuotteiden testauslaboratorion rakentamisen.

III. Laboratoriolaboratorioiden suunnittelustandardeihin liittyvät asiat


1. Laboratorion henkilöstön, laboratoriolaitteiden ja ympäröivän ympäristön suojelu on yksi tärkeistä periaatteista, joita maataloustuotteiden testauslaboratorioiden on kiinnitettävä huomiota.

2. Resurssien järkevä käyttö ja energian säästäminen maataloustuotteiden testauslaboratorioissa ovat myös periaatteita, joita on noudatettava.

3. Laboratoriohenkilöstön ammattitaito, laboratoriolaitteiden täydellisyys ja tarkkuus ovat kaikki välttämättömiä osia testitulosten tarkkuuden varmistamiseksi.