Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion Design kuusi perusohjelmista

Jun 02, 2018

Laboratorion suunnittelu, onko uudisrakentamiseen, laajentamiseen tai saneerausprojekti, ei ole yksinkertaisesti kohtuullisen laitteiden hankintaan mutta kokonaisvaltaista huomioon laboratorion yleinen suunnittelu, rationaalinen layout ja graafinen suunnittelu, kuten virtalähde, vesihuolto, kaasun, infrastruktuurin ja perusedellytyksiä, kuten tuuletus, ilmanpuhdistus, turvatoimien ja ympäristönsuojelun. Nyt let's keskustella erikseen.

Että

 

Laboratorion design

Laboratorio rakentaminen on monimutkainen järjestelmä. Moderni laboratorioissa kehittynyt tieteellisten välineiden ja hyvin varustetussa laboratoriot ovat edellytyksiä parantamalla modernin tieteen ja tekniikan ja tieteellisten tutkimustulosten kasvun edistäminen. ”Ihmislähtöistä ihmisille ja ympäristölle” on tullut aihe huolestuttaa. ”Turvallisuuden, ympäristönsuojelun, käytännöllinen, kestävä, kaunis, talouden, erinomainen, johtava”, suunnittelun käsitteitä. Niiden laboratorio design on säännöllisesti asioita, let's selvittää.

Laboratorion suunnittelu II

Ergonomia laitteiden ja teknologian työntekijöiden ohjaustilaan täydellinen yhteensovittaminen heijastaa tieteen ja humanistinen suunnittelu ja design. Kone design suunniteltaessa ensimmäinen huomioon otettava tekijä on ”turvallisuus”. Laboratoriot ovat kaikkein alttiimpia räjähdysten, tulipalojen ja kaasuvuotoja. Kun teemme graafinen suunnittelu, meidän pitäisi yrittää parhaamme pitää laboratorio, ilmanvaihto ja paeta kanava esteettä.

Että

 

Laboratorion mallin III

Sky-alustalle instrumentointi foorumi ei pidä liian lähelle seinää, 400 mm pois seinästä on aiheellista. Jotta helpotettaisiin evakuointi, kun työ on vaarassa, käytävillä välillä testi-vuoteet olisi kaikki johtaa käytävällä. Lisäksi laboratorion rakennuksen korkeuden tulee olla 3,7-4,0 metrin ja verkon korkeus olisi 2.7-2.8 metriä. Laboratorion verkon korkeus puhtaus, paine, lämpötila ja kosteus ja muita erityisvaatimuksia olisi 2,5-2,7 metriä. Metriä (lukuun ottamatta katot) laboratorion käytävillä olisi net leveys 2,5-3,0 metriä. Keskimääräinen laboratorio pariovi leveys tulisi olla 1,1-1,5 metriä ja yhden oven leveys olisi 0,8-0,9 metriä.

Laboratorion design neljä

Laboratorioiden luokitellaan yleensä fysiikka, epäorgaaninen kemia, orgaanisen synteesin kemian ja biologian. Mukaan eri sisältö, tarkoitus ja laajuus laboratorio jokaisella on omat erityispiirteensä. Esimerkiksi perusopetukseen laboratorioiden jaetaan tieteenalojen ja ammattiaineiden. Useimmat niistä ovat suhteellisen yksinkertainen opetus kokeiluja pienempi vaatimuksia vesi ja sähkö tuuli ja tutkimuslaitosten on laboratoriot. Ilmanvaihto, vesihuolto ja viemäröinti, elektroninen ohjaus ja puhtaus ovat kaikki tarvittavat korkea, mutta laboratorio design perusperiaatteet ovat liitettävissä. Esimerkkinä orgaaninen kemia, lähinnä jäseneltä kemian perus laboratorio, väline laboratoriotoiminnan, puhdas laboratorio, elektroninen tietokonehuone, tutkimus huone, ylimääräiset laboratorio, palvelu tarjonnan huone ja muut komponentit.


 

Laboratorion Design viisi

Puhdas laboratorio pääasiassa käyttää inhimillisin puhtaan teknologian saavuttamiseksi määräysvallan sisäilman pölyn, bakteerit pitoisuuden, lämpötilan ja kosteuden ja paine, saavuttamiseksi tarpeen puhtaus, lämpötila ja kosteus ja ilmavirran nopeus ja muut ympäristötekijät. Ilmaa puhtaus viittaa tutkinto pölyn puhdasta ilmaa ympäristössä. Ilman puhtauden tason jaetaan pöly pitoisuus. Puhtaus viittaa kokonaissumma hiukkaspäästöjä hiukkasten koko ≥ 0,5 μm litrassa ilmaa.

Lab Design kuuden

Ylimääräisten laboratoriot ovat pääasiassa tasapaino huoneita, korkean lämpötilan chambers, puhdasta vettä kaasu sylinteri huoneita, varastotilat, ratkaisu valmistelu huoneita, sekä hämärässä. Balance tietoa analyysivaa'an on tarpeen yhteisen väline kemian laboratorioita. Korkean tarkkuuden saldot on tietyt vaatimukset ympäristöön pääasiassa vaikuttaa ilman virtaus ja tuulen nopeus. Vaakahuoneen pitäisi olla lähellä kemian laboratorio helppokäyttöisyys, mutta ei saa olla korkean lämpötilan Chambers. Vahvoja sähkömagneettisia häiriöitä huoneet vieressä. Pohjakerroksessa on asetettava erittäin tarkkaan microbalances. Vaakahuoneen on varustettava ei pesua taulukon tai mitään putken läpi kulhoon estää vuodot putket eivät vaikuta ylläpitoa ja käyttöä asteikon.


 

Koeasetelma meidän on kutsua lisää asiantuntijat voivat suorittaa tarkastuksia ja design. Monet näistä ovat ammattitaitoisia ja monet ovat erittäin vaarallisia. Siksi meidän on otettava turvallisuus ensimmäinen kriteeri.