Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion suunnittelu noudattaa turvallisuutta, ympäristönsuojelua ja energiansäästöä

Aug 11, 2018

Paikkana, jossa on paljon potentiaalisia turvallisuusuhkia, laboratorion on suunniteltava laboratorioturvallisuus koko prosessin suunnittelussa ja implantoitava turvallisuuden juuret turvallisuustilanteista, materiaali- ja materiaalimateriaaleista, materiaalin valinnasta ja toiminnallisesta järjestelmäturvallisuuskertoimesta . Laboratorion suunnittelun palosuojan lisäksi turvallisuussuunnitelma sisältää myös laitteen turvallisuuden, reagenssin turvallisuuden ja kokeellisen ympäristönsuojelun. Keskeisenä tavoitteena on henkilöstön turvallisuus ja terveys, yhteiset laboratorioturvallisuusonnettomuudet, kuten huoneen räjähdys, instrumentin räjähdys, vaarallinen reagenssivuoto, aivokasvain, leukemia ja niin edelleen. Tapahtuneet onnettomuudet ovat vain jäävuoren kärki ja useimpia turvallisuusuhkia ei tunnusteta tai usein unohdeta.

Vihreä laboratorio on aina ollut kansainvälisen ammatillisen laboratorion rakentamisen tavoite ja kansalliset viranomaiset ovat tiukentaneet ympäristönsuojelun valvontaa. Ympäristöystävällinen muotoilu käsittää jäteveden, jätekaasun, kiinteän jätteen ja vastaavien käsittelyn. Laboratorion jätevesi ja jätekaasu ovat koostumukseltaan monimutkaisia, ja ne sisältävät erilaisia komponentteja, kuten happoa, emäksisiä, orgaanisia, epäorgaanisia ja biologisia. Eri komponentit satunnaisesti tyhjennetään ajassa ja tilassa, ja vastaaville käsittelyväliaineille asetetaan suuria vaatimuksia.

Verrattuna tavallisiin siviilirakennuksiin laboratorio on suuri energiankuluttaja. Siksi energiatehokkaan suunnittelun suunnittelu laboratoriossa on erittäin tärkeä ja vaikutus on hyvin ilmeinen. Laboratoriossa on runsaasti energiaa, ja energiankulutuksen vähentämiseksi voidaan toteuttaa erilaisia toimenpiteitä. Yhteisten energiankulutuksen ilmiöiden ja vastaavien ratkaisujen lisäksi, jotka ovat helposti löydettävissä laboratorion suunnittelussa, on myös lukuisia piilotettuja energiankulutusilmiöitä, jotka eivät ole saaneet huomiota, sekä muita energiansäästötoimenpiteitä, joita voidaan hyödyntää , kuten aurinkokennoja, aurinko kuumaa vettä ja Wall eristys, maadoituslähde lämpöpumppu, energiaa säästävä mallivalikoima kokeellisiin laitteisiin sekä energiansäästötoiminnan harjoittelu kokeelliselle henkilökunnalle.

Guangzhouin kuuluisa brändi BOKA on sitoutunut tarjoamaan kattavia ratkaisuja turvallisuustutkimukseen Kiinan tieteellisissä tutkimusyrityksissä, mukaan lukien laboratorio- ja suunnittelukonsultointi, korkealaatuiset laboratoriokalusteet, laboratoriokoristepuhdistus, laboratoriobioturvallisuus, laboratorio-älykäs valvonta, laboratoriokäyttölaitteet, reagenssituotteet ja huoltopalvelut. Kansainvälisen johtavan teknologian, rikas projektinjohtokokemuksen ja täydellisen huoltopalvelun ansiosta BOKA on Kiinan laboratorion rakennusteollisuuden 12 parhaan joukossa.