Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion sisustuspuhdistusjärjestelmä

Jun 28, 2020

Laboratorion sisustus puhdistusjärjestelmä, heijastuu pääasiassa näihin kohtiin


1) Sähköstaattinen puhdistusmenetelmä


Toimintaperiaate: korkeajännitteisen sähköstaattisen adsorptiopölyn poiston toimintaperiaate. Sähköstaattinen tyyppi on korkeajännitteisen staattisen adsorptiopölyn poiston periaate. Suurjännitteisen staattisen sähkön vaikutuksesta sähköstaattisessa kentässä oleva katodilinja tuottaa koronapurkauksen ja koronakerrokseen syntyy suuri määrä negatiivisia ioneja. Sähköstaattisen kentän vaikutuksesta negatiiviset ionit liikkuvat jatkuvasti kohti anodia. Kun ilmassa oleva pöly kulkee sähkökentän läpi, pölyä varataan negatiivisten ionien törmäyksessä, ja varautunut pöly altistetaan myös sähköstaattisen kentän vaikutukselle, siirtyen kohti anodia (pölynkerääjää) ja vapauttaen lataa anodin saavuttua.


Haitat: Se voi poistaa lentävän pölyn (ei voi poistaa myrkyllisiä kaasuja), sen suorituskyky on mekaanista tyyppiä alhaisempi ja hitaampi, ja otsonin tuottaminen on helppoa. Tämä malli on luokiteltu Yhdysvaltojen markkinoiden huonoimmaksi puhdistusaineeksi.


(2) Fysikaalinen puhdistusmenetelmä


1. Adsorptiosuodattimella aktivoitu hiili


Aktiivihiili on huokoinen hiiltä sisältävä aine, jolla on erittäin kehittynyt huokosrakenne. Aktiivihiilen huokoinen rakenne antaa sille suuren määrän pinta-alaa, joka voidaan ottaa täysin kosketukseen kaasujen (epäpuhtauksien) kanssa, mikä antaa aktiivihiilelle ainutlaatuisen adsorptiotason. Epäpuhtauksien imeytymisen ja keräämisen tavoitteen saavuttaminen on erittäin helppoa. Aivan kuten magneettinen voima, myös kaikilla molekyyleillä on molemminpuolinen vetovoima.


Haitat: Tavallinen aktiivihiili ei voi adsorboida kaikkia myrkyllisiä kaasuja, ja sen hyötysuhde on alhainen ja desorptio on helppoa.


2. Mekaaninen suodatus - HEPA-verkko HEPA (korkea hyötysuhteinen hiukkassuodatin), kiina tarkoittaa hiukkastehokasta ilmansuodatinta, joka täyttää HEPA-standardisuodattimen. 0,3 mikronin hyötysuhde on 99,998%. HEPA-verkon ominaispiirre on, että ilma pääsee läpi, mutta pienet hiukkaset eivät pääse läpi. HEPA-suodatin koostuu pino jatkuvista sub-lasikuitumembraaneista, jotka on taitettu eteen- ja taaksepäin, muodostaen aaltoilevan tiivisteen suodatinaineen sijoittamiseksi ja tukemiseksi.


lab furniture-01 (12)

romote kemiallinen reaktio. Ilmassa olevat haitalliset aineet, kuten formaldehydi ja bentseeni, hajoavat fotokatalyysin vaikutuksesta ja muodostavat myrkyttömiä ja vaarattomia aineita, ja ilmassa olevat bakteerit poistuvat myös ultraviolettivalolla, joten ilma puhdistetaan.


Haitat: Laaja spektri, mutta vaatii alhaista ilman virtausnopeutta, hidasta puhdistusnopeutta ja tiettyä säteilyä ihmiskehoon, joka eliminoidaan Euroopassa ja Yhdysvalloissa.


2. Formaldehydin poistoaine


Toimintaperiaate: Se käyttää kemiallisia aineita ja formaldehydiä kemialliseen reaktioon formaldehydin poistamisen tavoitteen saavuttamiseksi.


2.1. Kemialliset reaktiot: Kemiallinen reaktio formaldehydin kanssa muodostaa hiilidioksidia ja vettä, kuten ammoniakkia jne .;


2.2. Biologia: valmistettu biologisista aineista, jotka voivat reagoida formaldehydin kanssa, kuten urean, soijaproteiinin, aminohappojen jne .;


2.3 Kasvit: valmistettu kasviuutteista, kuten aloe verasta, teeuutteista jne .;


2.4, suljettu luokka: valmistettu kalvoa muodostavista aineista, kuten kitosaani, nestemäinen parafiini jne., Muodostaen ohutkalvon formaldehydin vapautumisen estämiseksi;


Haitat: Ensinnäkin kemiallisen reaktion jälkeen muodostuneet aineet todennäköisesti aiheuttavat sekundaarista pilaantumista, ja sekundaarisen havaitsemisen ilmiö ylittää käytännössä usein standardin.


Toinen on absorboida formaldehydiä muuttamatta kemiallista koostumusta ja vähentää formaldehydipitoisuutta ilmassa, mutta tällä tavalla ei paraneta oireita, ja formaldehydi vapautuu helposti uudelleen.


3. Apteekki, katalyyttinen menetelmä --- kylmäkatalyytin olemusprosessin periaate: kylmäkatalyytti, joka tunnetaan myös luonnollisena katalysaattorina, on toinen uuden tyyppinen ilmanpuhdistusaine, sen jälkeen kun fotokatalyytti hajottaa ilmanpuhdistusmateriaalin, joka voi käynnistää katalyyttisen reaktion normaaleissa lämpötilaolosuhteissa. Normaalissa lämpötilassa ja paineessa se voi hajottaa erilaisia ​​haitallisia hajuisia kaasuja vaarattomiksi ja hajuttomiksi aineiksi. Se muuttuu yksinkertaisesta fyysisestä adsorptiosta kemialliseen adsorptioon, hajoaa adsorboitumisen aikana, poistaen haitalliset kaasut, kuten formaldehydi, bentseeni, ksyleeni, tolueeni, TVOV jne. Vesi ja hiilidioksidi, kylmä katalyytti itsessään ei osallistu suoraan reaktioon katalyyttisen prosessin aikana. reaktio. Reaktion jälkeen kylmä katalyytti ei muutu eikä häviä, ja sillä on pitkäaikainen rooli. Kylmäkatalyytti itsessään on myrkytöntä, syövyttämätöntä ja palamatonta. Reaktiotuotteet ovat vesi ja hiilidioksidi, joka ei aiheuta sekundaarista pilaantumista, mikä pidentää huomattavasti adsorboivan materiaalin käyttöikää.


(4) Muut puhdistusmenetelmät


1. Veden pesumenetelmässä käytetään sifonin ja sentrifugoinnin periaatetta imemään veteen sekoitettu puhdistusaine imuputkeen moottorialustan koaksiaalisen keskipakoturbiinin alaosassa sifonin periaatteen kautta ja pyörii suurella nopeudella läpi AC-konepellin napamoottori. Vedenpuhdistin suihkutetaan pullon sappirakon sisään vesifilmin muodostamiseksi, imemällä ilman pöly ja bakteerit veteen ja puhaltamalla puhdistettu ilma huoneeseen samaan aikaan nopeasti ja tehokkaasti poistamalla myrkyt, pöly, savu , Haju, virukset jne. Ja tuottavat paljon tuoretta happea.


2. Negatiivisten ionien menetelmä Hydroksyyli-negatiiviset ionit voivat vähentää ilmakehän pilaavien aineiden, typen oksidien, savukkeiden jne. Tuottamaa aktiivista happea (happea vapaita radikaaleja) joutuessaan kosketukseen ilmassa leijuvien haitallisten kaasujen kanssa, vähentäen liiallisen aktiivisen hapen haittoja ihmiskeholle ; Neutraloi positiivisesti varautunut ilma ja laskeudu ilman varausta, jotta ilma puhdistuu.