Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion sisustus suunnittelueritelmistä ja varotoimet

May 07, 2018
Laboratorioiden, tieteelliset tutkimuslaitokset, tehtaiden luokittelu erityistä alan tutkimuslaitosten on erilaisia ominaisuuksia ja suunnitteluun laboratorioiden on noudatettava niiden erityispiirre.   Koulujen laboratorioissa käytetään päivittäin opetuksen opettajien ja opiskelijoiden, yliopistojen ja korkeakoulujen yleensä tutkimus palvelut ja laatu tieteellisen tutkimuksen. Tehdasasetusten laboratorioiden pääasiassa tehtaissa sisällyttää elintarvikkeiden, juomien, tupakan, alkoholin, lääke, terveydenhuollon ja kosmetiikkateollisuudessa ja perustaa Keski laboratorioihin ja laboratorio laboratorioihin. Niistä Keski laboratorio vastaa pääasiassa raaka-aineiden tuotteen laadun tarkastustehtäviä, analyysi ja olettaa parantaminen, edistäminen tehtäviä, valmistelu sekä tutkimusmenetelmiä tehtävää ja kalibrointi standard ratkaisuja käytetään laboratorion laboratorioiden. Laboratorion laboratorio pääasiassa sitoutuu valmiit tuotteet ja puolivalmisteet tuotantoprosessin valvonta-analyysi.
Laboratorion sisustus design määrittäminen kokeellisen tehtävän tarpeiden mukaan, laboratorio sisustukseen kuuluu arvokas tarkkuusinstrumentteja ja erilaisten kemikaalien, syttyvät ja syövyttävät huumausaineisiin. Lisäksi haitallisia kaasuja tai höyryjä usein luodaan toiminnassa. Siis erityisvaatimukset asutus, ympäristö ja sisätilat laboratoriota, joka olisi otettava huomioon, kun rakentaa uusi laboratorio tai kunnostustyön nykyisten laboratorio. Laboratorion huoneet on jaettu karkeasti kolmeen luokkaan: tarkkuus väline laboratorioihin ja kemiallisen analyysin laboratorioihin taloustilat (toimistot, varastotilat, sylinterit). Laboratorioiden on säilytettävä pois pöly, tupakansavu, melun ja tärinän. Laboratorion huoneita vuoksi ei voida rakentaa lähellä liikenteen valtimoiden, kattilan päällä huoneita sekä tuotantolaitoksiin (paitsi laboratorio laboratories). Hyvien sääolosuhteiden säilyttämiseksi olisi yleensä pohjoisen ja etelän.

tarkkuus laboratorio suunnittelu Tarkkuus väline huone on oltava toiminnoista palontorjunta, anti-Shock, anti-sähkömagneettisen häiriöiden, Emission-Kohista, kosteutta todiste, korroosionestomenetelmänä, anti-pöly ja anti haitallisten kaasujen tunkeutumista. Huoneen lämpötila on pidettävä mahdollisimman tasaisena. Säilyttääkseen hyvän suorituskyvyn yleinen koordinointiväline, lämpötila on 15-30 ° C alueella ja parhaassa kunnossa on 18-25 ° C. Laite huoneen ja ilmankosteus on 60 % - 70 % joka vaatii vakiolämpötilassa voidaan asentaa pariovi ikkunat ja Ilmastointi. Väline tietoa käyttää terrazzo-tai Anti-staattinen. Se ole suositeltavaa käyttää matot, koska matot voi kerätä pölyä ja staattista sähköä. Bossbo's suuri tarkkuus väline tietoa syöttöjännite olisi vakaa, jolloin yleensä jännitteen vaihtelu alue on ±10 %. Tarvittaessa varustettu apulaitteet (kuten virtalähde, jne.). Varmistaa keskeytymätön virransyöttö voidaan dual virtalähde. Erityisesti maadoitusjohto olisi suunniteltava maadoitus vastustusta alle 4Ω.

Kaasu kromatografia ja Atomic Absorption analyyttisten laboratorioiden vuoksi käyttö korkeapaineinen sylinterit, ne sijaitsevat paras sylinterin istuntosalin ulkopuolella. Testipenkkiin ja saattamisesta väline seinän etäisyys on 500mm helpottaa käyttö- ja huolto. Sisätiloissa on oltava hyvä ilmanvaihto. Kohdepoiston huppu sijaitsee instrumentin yllä olevassa atomiabsorptiospektro. Mikrotietokoneet ja microcomputer-Ohjattu tarkkuus välineitä on tiettyjä vaatimuksia jännite ja taajuus. Jotta vältetään jännite häiriö, hetkellinen sähkökatkoja ja riittämätön jännitteet vaikutusta rahoitusvälineen toiminnan, uninterruptible power supply (UPS) voidaan käyttää tarpeen mukaan. Suunniteltaessa omistettu väline analyysi tietoa vastaavan kemiallinen käsittely tietoa tarkoituksena on sijoitettava säiliön lähelle. Tämä on tarpeen suojella laitteiden ja lujittaa hallinta.