Etusivu > Uutiset > Sisältö

Avainkohdat geneettinen testaus laboratoriossa rakentamisessa

Aug 20, 2018

1. geneettinen testaus laboratorio ulkoasun suunnittelu

Ihmiset läpi oma puhdas käytävällä ja puskurin tietoa tulee ja poistuu toiminto-huoneissa. Puskurin lukot ovat tukevia varmistamiseksi erikseen jokaisessa huoneessa-ympäristön ja ulkoisen ympäristön välille. Reagenssin tulee näytteen valmistelu jaosto reagenssin valmistelu huone puskuri-ikkunasta ja näytteen joutuu geeni kopioinnin toiminnon näytteen valmistelu huone, ja tulee geeni vahvistus jaosto puskuri-ikkunan kautta gene vahvistus ja fluoresoiva kvantitatiivinen PCR-Tekniikkoihin tuotteen suoraan analysoida tulos, ja yhteinen PCR-tuote on Enter tuotteen analyysi tietoa tuotteen analyysi. Vahvistus-analyysin jälkeen jätteiden thats, jätevesi virtaa suoraan huoneesen vaarallisten jätteiden sterilointiin puskurin ikkunasta ja harmittomasti kohdeltava standard sairaalajätteen.

Kukin toiminnallinen alue ilmanpaine on suunniteltu noudattaen kahden PCR laboratorio rakennussuunnitelman. Huoneessa on ylipaine ympäristöön ennen geeni vahvistus alipaineen ympäristö on sisäuima jälkeen geeni vahvistus. UV-lamput on sijoitettu päälle laboratorio- ja puskurin tietoa desinfiointiin.

8.20.jpg


2, laitteet, reagenssin tarvikkeiden hankinnat

Geneettinen testaus laboratoriolaitteet ja reagenssin tarvikkeiden hankinnat ovat päättäneet mukaan project voidaan suorittaa laboratoriossa. Tässä laboratoriossa tärkeimmät hankkeet ovat eläinperäisten analyysi, geneettisesti muunnetun kasvin ja nopea tunnistaminen mikrobien taudinaiheuttajia.

3. laboratorion hyväksymisen ja laitteiden virheenkorjaus

Geneettinen testaus laboratorio on suunniteltu täysin suljetussa tilassa. Tilaa ympäröivät ja ylemmät kerrokset ovat värillisiä teräslevyt. Täyte on palonestoaine. Varsinaiseen on tylsä valkoinen. Ovien ja ikkunoiden lasi on tavallisesta lasista. Estämään pölyn kertymistä ikkuna on R25MM alumiiniseos. Arc vuotavan.

Kaikki kaksiulotteinen nivelet sisäpuolelle muodostuu R50MM alumiini alloy filee ja altistuvat kaksiulotteinen kiinnityssilmukan ulkosivulla liittyy R100MM alumiini alloy ulkonurkkaan; kolmiulotteinen yhteinen väri teräs levy käyttää kolmiulotteinen yhteinen liiallinen ja väri teräs levy ja kulmassa maahan sitten yhteyden alumiini alloy säiliö.

Katto materiaali on myös väriä teräksen lautaselle, ja se on tehty epoksihartsia. Se on ominaisuuksiltaan ei gap, korroosionkestävyys, tasaisuus ja helppo puhdistaa. Pohjakerroksessa rivi on koristeltu taivutettu alumiinia, joka on kaunis ja tiukka. Steriili pinnat, jotka ovat vahvoja, saumaton, sileä, kaunis, heijastamaton, pölytön, ruoste-free, kosteus-näyttö, antibakteerinen, ja erinomainen suorituskyky olisi muodostunut koko laboratorio. Geneettinen testauslaboratorio sisäänkäynti on varustettu käyttöoikeuksien hallinta ja reaaliaikainen kamerat valvoa tehokkaasti luvattoman henkilöstön pääsyä näiden.