Etusivu > Uutiset > Sisältö

Onko laboratoriosuunnittelu todella tärkeä?

Jul 30, 2018

Laboratorion rakennus on suuri järjestelmä ja ympäristö, joka on rakennettu kymmenkunta ammatillisia osajärjestelmiä. Se ei ole yksinkertainen yhdistelmä arkkitehtuuria, instrumentointia ja huonekaluja. Ennen kuin koekaltainen rakennus alkaa suunnitella ja rakentaa, laboratorion tutkimus, suunnittelu ja suunnittelu on välttämätöntä. Onko laboratorion suunnittelu ja suunnittelu todella tärkeä? Alla on BOKA-laboratorion suunnitteluyritys, joka suosittelee tietopisteitä kaikille:

Voidaan nähdä, että laboratorio eroaa yleisestä paikasta. Se on paikka testien suorittamiselle, jotka voivat aiheuttaa haittaa ihmisille, erityisesti akuuttien tartuntatautien, kuten mikro-organismien ja virusten, jotka ovat erittäin tarttuvia ihmisiin ja eläimiin, sekä kansanterveydellisiin hätätilanteisiin. (Laboratorion turvallisuus on kriittinen, kuten esimerkiksi terrorismin torjunta ja testaus (kuten SARS). Jos ennaltaehkäisevät toimenpiteet eivät ole tehokkaita, se aiheuttaa laboratoriotyöntekijöiden tartuntaa ja tarttuvien myrkyllisten aineiden levinneisyys aiheuttaa yhteiskunnan leviämisen, aiheuttaen laajaa ympäristön saastumista ja tartuntatautien leviäminen ja saattaa jopa johtaa biologisiin katastrofeihin. Yleisten fysikaalisten ja kemiallisten instrumenttien ja instrumenttien laboratoriot, vaikkakaan eivät ole niin vaarallisia, mutta jotka myös noudattavat kokeellisen oppiaineen teknisiä ominaisuuksia rakentamisen aikana, harkitse kokeet, kokeelliset laitteet , ilmanvaihtojärjestelmä, vesihuolto, tehonsyöttö, instrumentin maadoitus, työsuojelu infrastruktuurin asianmukainen suunnittelu ja kokoonpano, kuten vastaavat toimistotilat.

7.25.jpg

Laboratorio on erilainen kuin tavalliset rakennushankkeet. Se on ominaisuuksiltaan kattavuus, ammattitaito ja systemaattisuus. Sen on oltava yhtenäinen suunnittelu ja suunnittelu sekä keskitetty rakentaminen, jotta projektin riskit voidaan hallita paremmin organisaation johtamisen lähteestä. Varmistetaan hankkeen rakentamisen laatu, edistystä ja riskinhallintaa sekä tieteelliseen tutkimukseen ja testaukseen käytettyjen vaatimusten täyttymistä. Kansainvälisen standardin ammatillinen moderni laboratoriosuunnittelu ja muotoilu on ensiarvoisen tärkeää onnistuneelle modernille laboratoriorakennukselle.

Pätevän laboratorion ensimmäinen osa on varmistaa kokeellisten tulostensa tarkkuus. Toiseksi kokeilijan, ulkoisen ympäristön ja laitteiden turvallisuus on taattava luotettavasti, ja infrastruktuurin tieteellinen järjestely ja järkevä käyttö ovat molemmat. Yksi näkökohta vaikuttaa suoraan, ja nämä tekijät ovat myös yksi laboratorio akkreditointi ja sertifiointi. Laboratoriotilojen rakentaminen Kiinassa on nopeassa kehityksessä kohti modernisaatiota. Se edellyttää kokeellisten tilojen suunnittelua ja suunnittelua, jotta voidaan ehdottaa ratkaisuja ja prosessimalleja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että syvällisiä.