Etusivu > Uutiset > Sisältö

Johdanto kemian analysointiin

Sep 27, 2018

Tänään BOKA esittelee sinut kemiallisen analyysilaitoksen hallintajärjestelmään. Jokaisella laboratoriolla on vastaavat hallintasäännöt ja -määräykset laboratorion ja laboratoriokorjausten normaalin toiminnan varmistamiseksi, mikä on myös erittäin hyödyllistä kokeiluhenkilökunnalle.

Laboratorio on tärkeä paikka työn ja oppimisen testaamiseksi. Laboratorion turvallinen ja asianmukainen hoito on perustakuu koekäytön normaalille toiminnalle.

lab furniture 9.14.jpg

1 Soveltamisala

Sopii metallimateriaaleihin kemiallisissa analyysilaboratorioissa. Jokainen, joka tulee laboratorioon, on täytettävä laboratoriossa tarvittavat vaatimukset.

2, sisältö ja vaatimukset

1. Laboratorion henkilökunta työskentelee ja tutkii ajoissa, ei myöhäistä lähteä aikaisin, työaika 8: 20-12: 00, 13: 00-17: 00.

2. Koeohjelmaan osallistuvan laboratorion henkilökunnan ja henkilöstön tulee tutkia tarkasti kokeellisten instrumenttien turvallisuustekniset toimintatavat ja tuntea kunkin instrumentin menetelmät ja varotoimet.

3. Kaikki lääkkeet ja reagenssit ovat nimittäneet paikkoja. Lääkkeet ja reagenssit on sijoitettava nimettyyn asentoon käytön ja oston jälkeen, ja ne on tallennettava laboratorion tietokoneeseen "Drug List".

4. Kaikilla lääkkeillä ja reagensseilla on oltava oikeat ja selkeät etiketit, mukaan lukien nimi, pitoisuus, spesifikaatiot jne., Ja käytä niitä oikean menetelmän mukaisesti.

5. Laboratorion tulisi pitää valaistus hyvin, valo riittää, lattia ei sisällä paperipölyä, ei vettä, ei likaa, ja päivittäinen henkilökunta on vastuussa puhdistamisesta, roskakoriin ja tyhjiin pulloihin.

6. Kun koe on suoritettu, se on puhdistettava ja puhdistettava välittömästi. Laite puhdistetaan, lasimittari asetetaan uuniin kuivumaan ja materiaali palautetaan alkuperäiseen paikkaan. Testipenkki ja savupiippu puhdistetaan.

7. Kokeen tulee noudattaa tarkasti laitteiden ja laitteiden toimintaohjeita, tarkkailla ja analysoida ilmiötä tarkasti ja tallentaa kokeelliset tiedot oikein ja helposti. 8. Koetta, joka ei liity kokeeseen, ei saa saattaa laboratorioon, eikä laboratoriotöitä saa ottaa ilman lupaa. Jos on erityistä tarvetta, se on hyväksyttävä.

9. Laboratoriolaitteet puhdistetaan ja karanteeniin. Tarkista, että koelaite toimii normaalisti. Pölyhiutaleita ja likaa ei ole. Jotta helposti hajoavat ja hauraat instrumentit, kuten sylinterit ja dekantterit, olisi laskettava ja romun määrä ilmoitettava. Laskentatuloksen mukaan vaurioituneet tai puuttuvat välineet ja huumeet korjaamiseen ja oikea-aikaiseen ostoon.

10. On kiellettyä pelata laboratoriossa, pelata kortteja, polttaa ja juoda.

11 Henkilön, joka lähtee huoneesta lopussa, on vastuussa veden, sähkön, kaasun, ikkunoiden, ovien ja muiden vastaavien tilojen sulkemisen tarkastamisesta ja vahvistaa, että turvallisuus on oikea ennen lähtöä huoneesta. Kunkin huoneen henkilökunta ennen loman tarkistamista on varmistettava laboratorion turvallisuuden varmistamiseksi.

VOLAB on brändiyritys, joka on erikoistunut laboratorion yleiseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Tuotteisiin kuuluvat: koepenkki, savupiippu, keskusasema, sivupöytä, kaasupulloasema, taivasalusta, ilmanvaihtojärjestelmä, pneumaattinen järjestelmä. Laboratoriokalusteet ja laboratorioratkaisujärjestelmät, kuten puhdistusjärjestelmät.