Etusivu > Uutiset > Sisältö

Johdatus laboratorio huonekalut toissijainen biologiset suojakaapit

Jun 06, 2018

Toisen tason biologista turvallisuutta kaappiin on sama kuin biologista turvallisuutta kaappiin. Kaasu virtaa ulkopuolelta tulee toissijainen biologista turvallisuutta kaappiin, joka on yleensä kutsutaan virtaamaan. Virtaamaan estää aerosolit syntyvät mikrobiologiset toimintojen pakenemasta edestä toimivat ikkunan kabinetin laboratorioon. Kuitenkin ne eroavat ensisijainen BIOTURVALLISUUS kaapit, että vain HEPA suodattaa (steriili) air saa virtaa yli työtaso. Sisäänrakennettu tuuletin vetää ilmaa etuosan aukko kaappiin ja edessä säleikkö. Siis ilman, että suodatin ei suodateta ei tule suoraan työskentelyalue, sillä näin suojellaan näytteet ja välineiden tallennettu turvallisuutta kaappiin aiheuttaman ulkoilmaan.

Ainutlaatuista toissijainen biologista turvallisuutta kaappiin on suodatin on suodatettu pystysuora kerroksittain (suuntaamaton) HEPA-suodatin ja alaspäin kulkua ilmaa muodostuu kaapin sisällä. Ilmastointi jatkuvaa luoda sisäinen Ilmastointi tarttuvien tautien sisäpuolinen suojelemiseksi näytteet tallennetaan kaappi infektio. Ilmavirran tällaista kutsutaan vajoaminen.

Erilaisia toissijainen biologiset suojakaapit suurin ero on, että pakokaasun osuus ja prosessin kautta ilmaa korkean paineen kaasun osuus ovat erilaisia. Lisäksi eri toissijainen biologiset suojakaapit on eri pakokaasun menetelmät: joidenkin suojakaapit suodatetaan Ilmastointi suoraan huoneessa ja jotkut päästetään liitetty oma ilmanvaihtokanavan kotelo tai pakoputken kautta Rakennus järjestelmä. Rakennuksen ulkopuolella.

Lisäksi edellä mainitut erot kaikki toissijainen biologiset suojakaapit, kuten Tier 1 biologiset suojakaapit suojata toimijoiden ja laboratorio ympäristöissä vahingoilta. Lisäksi kaappi toissijaisen turvallisuuden suojaa myös tuotteen näytteet kontaminaatio mikrobien toimintaa. Toissijainen biologista turvallisuutta kaappiin voidaan biologinen tekijä toiminnassa yksi, kaksi tai kolme tasolla biologista turvallisuutta.