Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion huonekalujen jäsenten sisäinen taistelu

Apr 26, 2018

Epoksihartsilevyt ja keraamiset levyt ovat laboratorion huonekalujen kaksi suurinta jäsentä, ja sen sisäinen "taistelu" ei ole koskaan pysähtynyt. Kuka tahansa, joka voittaa tai menettää, on asiakkaan viimeinen sanonta, mutta Xiao Bian haluaa kertoa teille, että keraaminen kartonkikeskusteluasema on vieläkin parempi! Älä usko, anna minun tehdä vertailu.


Laboratoriokalusteiden laboratoriopenkki on tutkijoiden helposti rikki, sillä mitä kokeellisia reaktioita tehdään penkillä, penkki on erittäin kriittinen. Tällä hetkellä markkinoilla olevat kokeelliset penkkiomateriaalit käsittävät pääasiassa epoksihartsilevyt, keraamiset levyt, ruostumattomat teräslevyt ja kiinteät fysikaaliset kemikaalit. Niistä "taistelu" on enemmän epoksi levyjä ja keraamisia levyjä. Tässä erotellaan kaksi materiaalia. Parametrit, tiedät mikä on "kuningas".


1. Lämpötilan kestävyys: Keraamisten työtasotusten lämpötilakestävyys on noin 600 astetta, ja epoksihartsin lämpötilakestävyys on noin 150 astetta. Tämä liittyy niiden käsittelytekniikkaan. Lämpötila on liian korkea ja epoksilevy rikkoo helposti lämpöä. , valkaisu, vaahtoaminen, haitalliset kaasut;

2, mekaaninen lujuus: epoksihartsin työtasot epoksihartsista ja piidioksidijauhe uudelleen sekoitettuna liimojen ja väriaineiden kanssa, jotka valetaan noin 100 astetta laboratoriopenkissä, sen kompakti ja puristetaan auki Fysikaalinen kemikaalilevy ei ole yhtä hyvä kuin se on, ja keraaminen työtaso, joka on ammuttu, on paljon erilainen. Siksi epoksihartsin työtaso on altis naarmuille käytön aikana. Keraamiset työtasot laukeavat, ja työtasot ja sivut ovat kerroksia tiheitä ja kovia erityisiä ammattimaisia lasit. Ammattimaisia keraamisia työtasoja, joiden paksuus on vähintään 20 mm, ei ole mahdollista jäljittää metallin leikkaustyökaluilla. Siksi sen muilla mekaanisilla lujuuksilla ei ole muita työtasoja. Asennuksen jälkeen sen käyttöikä on erittäin pitkä;

3, kemialliset ominaisuudet: keraaminen pöytä fluorivetyhapon lisäksi, toinen happo ja alkali ei voi olla vaarallinen. Epoksihartsilla on myös oma vahva korroosionkestävyys. Koska epoksihartsia valetaan, sen kompaktisuus ei ole korkea. Joten pöydällä on paljon kapillaarireikiä, kun pöydällä oleva neste kertyy osittain pöytään. Riippumatta siitä kuinka pyyhi se, et vieläkään voi puhdistaa sitä kokonaan. Vaikka työtason pääkomponentti, epoksihartsi, ei ole syövyttävää, hapot ja emäkset syövyttävät pigmenttejä. Paikat ja paikat näkyvät työtasolla. Tilanne tapahtuu periaatteessa noin yhdellä vuodella, jolloin pöytätaso on ruma.


Onko tämä analyysi vai ei, laboratorion huonekalujen jäsenten "taistelu" ei ole kovin selkeä.