Etusivu > Uutiset > Sisältö

40 vuoden uudistamis- ja avautumisvaiheessa instrumentointiteollisuuden innovaatio on muuttunut dramaattisesti.

Jan 03, 2019

Viimeisten 40 vuoden aikana Kiinan talous on ollut täydessä vauhdissa, ja yhteiskunta on avannut uuden ilmeen. Viimeisten 40 vuoden aikana kiinalaiset ovat kokeneet syvällisen yhteiskunnallisen muutoksen, joka on menestyksekäs uudistuksen ja avautumisen vuoksi, ja se on vahva uudistusten ja avautumisen takia. BOKA vastasi myös maan puheluun, pysyi ajan tasalla, innovoi jatkuvasti ja uudistui ja saavutti monia vaikuttavia tuloksia.

Tieteen ja teknologian alalla Kiinan avaruusteknologia on edennyt hyvin, ja avaruusalusten lanseerausten määrä on toiseksi vain Yhdysvalloissa. "Shenzhou V": n miehitetty avaruusalus käynnistettiin onnistuneesti, ja enemmän astronauttien unelmia taivaan täyttämisestä toteutettiin yksi kerrallaan. Kolmannella päivänä, jolloin kuukausi laskeutui, Kiina tuli Yhdysvaltojen ja Venäjän jälkeen kolmanneksi maaksi toteuttamaan pehmeä lasku kuun pinnalle. Maailman ensimmäinen Mozi-kvantitieteellinen kokeellinen satelliitti kehitettiin onnistuneesti, ja Kiinan kvanttiteknologia on maailman johtava. Kotimaan suurten lentokoneiden C919 innovatiivinen kehitys merkitsee historiallista läpimurtoa Kiinan ilmailuteollisuudelle. Merkittävä tieteellinen ja teknologinen saavutus on mullistunut, mikä on avoin innovaatio välttämätön tulos.

Viimeisten 40 vuoden aikana Kiinan kehitys on saanut maan ihmiset tuntemaan järkyttyneen ja ylpeän, ja samalla maailman ihmiset ovat kaikki silmiinpistäviä. Jotta tällaiset merkittävät saavutukset saavutettaisiin, hyötyvät uudistuksista ja avautumisesta, ja avain uudistuksiin ja avautumiseen on innovaatio.

Innovaatiot ovat maan menestymätön motiivi. Vuosien kehitystyön jälkeen Kiinan instrumentointiteollisuus on myös aloittanut uuden kehitysjakson. Jotkut tuotteet ovat lähellä kansainvälistä ensiluokkaista teknologiaa ja tasoa, ja kotimaassa tuotetut välineet, joilla on itsenäiset immateriaalioikeudet, ovat nousseet markkinoilla. Tiedot osoittavat, että vuonna 2017 Kiinan mittalaitteiden valmistustuotot olivat 999,50 miljardia yuania, ja tuotannon arvo kasvoi 2,60 prosenttia edellisvuodesta; kokonaistulos oli 869,10 miljardia yuania ja tulos kasvoi 9,97 prosenttia.

Jaottelun näkökulmasta tieteelliset välineet sisältävät enemmän toimialaluokituksia ja kysyntä kasvaa vähitellen. Uuden ympäristönsuojelupolitiikan täytäntöönpanon voimakkaan edistämisen myötä veden, kaasun, maaperän ja kiinteän jätteen havaitsemisen kysyntää on parannettu kattavasti ja ympäristöseurantavälineiden kysyntä on kasvanut nopeasti. Suurimpana toimialana automatisoitujen instrumenttien tuotot kasvavat edelleen, ja niiden osuus on 36%.

Toisaalta kansallisten laboratorioiden, suurten tieteellisten laitteiden ja suurten mittalaitteiden jakamisalustojen rakentamisen myötä laboratorioiden analyyttisten välineiden markkinat kasvoivat. Kokeellisten analyyttisten instrumenttien liikevaihto kasvoi ensimmäisellä vuosipuoliskolla 9,3% edellisvuodesta ja tulos kasvoi 18,8%. Samalla terveiden ja voimakkaiden maiden sekä tieteen ja teknologian strategian jatkuvan edistymisen myötä biotieteiden ja uuden energian kehittämisen ja kehittämisen, optisten instrumenttien, mikroskooppien, anturien, robottien ja muiden välineiden alat ovat voimakkaita. markkinoita odotetaan tulevaisuudessa.

Kevään sateessa ja keväällä ja syksyllä 40 vuoden aikana voidaan sanoa, että puolueen jäsenet ja jäljettömät ovat olleet täysin eturintamassa ja esimerkillisessä asemassa, ja ne ovat luoneet vahvan tunteen uudistuksista ja innovaatioista. Instrumentointiteollisuudessa on myös joukko "tuulivaa'oja" teollisuuden uudistamiseen ja innovointiin. Shanghai Spectrum, Concentration Technology, Jiangsu Tianrui, Shanghai Peiou, Qingdao Shengyu, Xianhe Environmental Protection ja muut korkeatasoiset yritykset ovat asettaneet nähtävyyksiään edelläkävijöiksi ja asettaneet vertailukohdan alan kehitykselle. Huippuluokan tuotteet, kuten atomiabsorptiospektrometri, atomifluoresenssispektrometri, Kjeldahlin typpianalysaattori, kromatografi, massaspektrometri ja muut tieteelliset instrumentit on otettu käyttöön toisensa jälkeen. Tuotteiden tunnustaminen ja hyväksyminen kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla on lisääntynyt päivittäin, menossa ulkomaille ja maailmanlaajuisesti.

Uudistus ei lopu, eikä avaaminen lopu. BOKA: n on monimutkaisen kansainvälisen tilanteen ja alan ankaran kehityksen edessä edelleen perustuttava todelliseen tilanteeseensa, tartuttava tilaisuuteen, tartuttava aloitteeseen ja pyrittävä jatkuvasti innovoimaan. Parannettaessa itseään se pyrkii myös kehittymään tasaisesti. Innovaatioille ei ole loppua. Uudessa kilpailukierroksessa vain innovaattorit voittavat.