Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka käytät ja säilytät korjaamiseen tarvittavat materiaalit ja välineet

Dec 11, 2018

Laboratorion rakentaminen ja kunnostaminen ovat tärkeitä laboratorion valmistumisen kannalta. Jokainen rengas on läheisessä yhteydessä. Tässä prosessissa, miten laboratorion rakentamiseen tarvittavat materiaalit hallitaan, meidän on koristettava työntekijät tekemään paljon työtä paikan päällä. Seuraavaksi BOKA Xiaobian esittelee materiaalit ja laitteet laboratorioon tallentamaan ja hallitsemaan.

lab furniture 9.21

Ennen kuin siirryt sivustoon, materiaalilaitteiden tulisi ensin selvittää, onko sivustolla asennusolosuhteet ja toimi seuraavasti:

(1) Määritä materiaalien ja laitteiden tyyppi, määrä ja saapumisaika materiaalin aikataulun ja hankkeen aikataulun mukaisesti. Jos se on valmistajan toimitusta, ota yhteyttä valmistajaan ja määritä toimitusaika.

(2) Materiaalipinostusasento on järjestettävä etukäteen, ja pinoamispaikka on keskitettävä. Älä pinoa sitä mielivaltaisesti, jotta se vaikuttaisi rakennusajan ja materiaalinhallinnan tiukuuteen. Kiinnitä huomiota seuraaviin kohtiin pinoamisen aikana:

1) Rakenneosaa ja rakennettavaa osaa ei saa vaikuttaa, jotta vältetään toistuva siirtyminen ja materiaalien vaurioituminen.

2) Valitse korkeampi maastopino.

3) Pinoamisen koodin lajittelu helpon pääsyn varmistamiseksi.

4) Pura palavat ja räjähtävät materiaalit eri paikoissa turvallisuuden varmistamiseksi.

5) Hauras, kostea ja tahraantuneilla materiaaleilla on kiinnitettävä huomiota pinoamismenetelmään ja suojatoimenpiteisiin tappioiden välttämiseksi.

6) Käyttövalmiita materiaaleja tulee sijoittaa suoraan työpinnalle, kun ne tulevat paikalleen, jotta käsittelyprosessi säilyy.

(3) Tee hyvä työ allekirjoittaessasi materiaaleja maahantuloon, tarkista, ovatko materiaalit alkuperäisen suunnittelun mukaisia, ja rekisteröidä tarkastettavien materiaalien lajikkeen ja määrän mukaan.

Edellä kuvataan, miten laboratoriolle tuotavat pienet laitteet pääsevät laboratoriokohtaan, miten säästää hoitoa, BOKA Labsin huippuluokan räätälöity palvelualusta, joka luo uudenlaisen avoimen ja harmonisen yhteisömuodon laboratorioteollisuuden kohtalolle. Lisätietoja laboratoriosta on BOKA-brändilaboratoriossa.