Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka käyttää höyryhupua sen käyttöiän pidentämiseksi?

Nov 14, 2018

Ennen kuin puhuimme koepenkin huoltomenetelmästä kaikille, meillä on laboratoriossa suuri laitehöyryhuppu, puhutaan höyryhupun huoltomenetelmästä.

Ennen kokeilun aloittamista on varmistettava, että höyryhupun pitäisi olla toiminnassa kokeellista toimintaa varten.

Vähintään 5 minuuttia tai enemmän ennen kokeen päättymistä voidaan ventilaattori kytkeä pois päältä poistamaan kaasuputken jäännöskaasu. Harkitse myös pakokaasun aikaviiveen asentamista sen varmistamiseksi, että puhallin viivästyy.

FUME HOOD 9.19

huolto:

Laboratorion höyryhupun tehokkuus ei ole kunnolla suunniteltu, vaan sillä on myös paljon tekemistä kunnollisen käytön ja huollon kanssa. Siksi on syytä huomata seuraavat seikat:

(1) Kokeilun aikana haitallisten aineiden tuottamiseen tarkoitettu koelaite on sijoitettava paikkaan, jossa höyryhupun kaapin käyttöportti on yli 150 mm haitallisten aineiden vuotamisen estämiseksi;

(2) Höyryhupun kokeellinen laite ei saa peittää pakoputkea;

(3) Kun kokeilu on suoritettu, puhallinta ei saa sammuttaa välittömästi, ja sen sammuttaminen kestää 3–5 minuuttia.

(4) Höyryhupua ei saa käyttää säilytyskaapina;

(5) Säiliön sisäpuolen pitää aina säilyttää kaapin sisäpinta puhtaana ja suljettuna. Se on puhdistettava ja puhdistettava säännöllisesti. Jos se on vaurioitunut, se on korjattava ajoissa;

(6) Tuulettimet, kanavat ja niihin liittyvät varusteet on tarkastettava säännöllisesti.

Edellä mainitut seikat koskevat laboratorion höyryhupun ylläpitosääntöjä. Koelaitteiden ylläpidon vahvistaminen on päivittäisen laboratorion tietoisuus.

VOLAB Volleyball Labsin huippuluokan räätälöinti on yhden luukun palveluympäristö, joka sisältää vihreän tutkimuksen rakennusten suunnittelun ja suunnittelun, laboratorion yleisen suunnittelun konsultoinnin, laboratorion sisäisen rakennustekniikan, laboratoriokalusteiden tuotteiden räätälöinnin, laboratoriolaitteiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoiminnot. Huippuluokan räätälöityjä palveluja, kuten huoltoa, laboratoriokäyttöä, laboratorioverkkopalvelujen konsultointia, laboratorion offline-kokemusta kirjastokokemuksesta.