Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka turvallisesti käyttää lab turvallisuutta Cabinet?

Nov 03, 2017

Kuinka turvallista käyttää Lab Safety Cabinetia?
Lab-turvajärjestelmät ovat yleisin pakojärjestelmä, erityisesti kemian laboratorioissa. Sen eduilla ja haitoilla on suora vaikutus henkilöstön turvallisuuteen. Tietenkin, vaikka hyvä Lab Safety Cabinet, jos toiminta on väärä, on ongelmia. Siksi kemiallisissa kokeissa kokeelliset toimenpiteet ja varotoimet ovat erityisen tärkeitä. Tämän vuoksi Lab Safety Cabinetsin käytön on kiinnitettävä huomiota lyhyen esittelyn piiriin.
1, vedä kevyesti kevyestä nostosta koekäytön päätyttyä vedä heti ja sammuta virta;
2, varustettu ilmaventtiilillä Lab Safety Cabinet, avaa ensin ilmaventtiili ja avaa tuuletin;
3, Lab Turvakaapit ovat yleensä jaettu rivi Lab turvallisuuden kaapit ja putketon Lab Safety Cabinet. Pipe-free Lab Safety Cabinet on aktiivihiilisuodattimen käyttö, adsorboitujen myrkyllisten kaasujen kokeellinen toiminta. Tyydyttynyt suodatin ei ole kunnolla adsorboidut myrkylliset kaasut, jotka eivät voi saavuttaa suojaavaa vaikutusta. Siksi tietyn ajan kuluttua säännöllisen tarkastuksen kyllästetyn tilan suodattamiseksi. Jos se saavuttaa tyydyttyneen tilan, sen on välittömästi otettava yhteyttä tuotteen valmistajaan sen muuttamiseksi.
4, pitää puhtaana ja siistinä on peruskäyttö. Erityisesti käytettäessä ei-putken Lab Safety Cabinet -laitetta akryylin läpinäkyvän levyn puhdistamiseksi. Ei voida yhdistää tarroihin ja muihin esineisiin, jotta näkyvyys olisi selkeää. Varmista, että noudatat Lab Safety Cabinetin oikeassa yläkulmassa merkittyjä kemikaaleja, älä käytä luetteloimattomia kemikaaleja. Yleensä mitään kokeellista toimenpidettä, kokeellisia kemikaalien reagensseja, jotka on säilytettävä huumekaappiin, Lab Safety Cabinetia ei voida sijoittaa;
5, Lab Turvakaapit alkoivat kulua, sitä ei voida siirtää, tietenkin, ei pääse Lab Safety Cabinet kokeellista toimintaa, henkilökunnan pitäisi olla pois laboratorio kaapit yli viisitoista senttiä. Samanaikaisesti Lab Safety Cabinetin kanssa ei voi ympäröi muita laitteita, ympäröivän tilan tulee olla niin tilava ja mukava, että se voi toimia normaalisti, lukuun ottamatta myrkyllisiä kaasuja. Muussa tapauksessa se johtaa epäyhtenäiseen ilmavirtaan, ei voi sulkea pois myrkyllisiä kaasuja eikä ulkona oleva raitis ilma pääse laboratorioon liikkeelle.
Lyhyesti sanottuna vain Lab Safety Cabinetin oikea ja turvallinen käyttö korostaa sen etuja parantaakseen laboratorioympäristöä parantaakseen työn tehokkuutta.
Tieteelliseen tutkimukseen osallistuvien tutkijoiden osalta kemian laboratoriot vastaavat toista "kotia". Ympäristö, jossa kokeilijat tekevät kotitehtäviä, on heille erittäin tärkeä asia, että he tarvitsevat päästä eroon ulkoisen maailman häiriöistä ja miettimään kokeen sisältöä harkiten. Tämä "koti" on heidän pitkäaikainen oleskelu paikallisessa kotiosoitteessaan, mutta myös koti ei ole niin turvallinen, usein antavat testaajalle turvallisuuden vaaran. Esimerkiksi koekaasu vuotaa ja aiheuttaa myrkyllisten aineiden hengittämistä. Tai kaasua ilma- ja kaasukemikaaleissa, mikä johtaa räjäytykseen. Kaasu ei ole muodoltaan, ei näy paljaalle silmälle, aktiviteetille ja ilmalle, Lab-turvallisuuskaapit, jotka on esitetty kemiallisella testillä turvallisuuden saavuttamiseksi.
Puhuminen Lab turvallisuuden kaapit voivat olla paljon ihmiset eivät tiedä, sillä oli toinen nimi on savuhuppu, se on kemiallinen laboratoriossa yleisesti käytetty pakokaasu laaja-alaisia ​​laitteita. Lab-turvallisuussäiliöiden vaikutus Estää myrkyllisten kaasujen pääsy laboratorioon. Osuuskunnan hansikaslokero voidaan täysin estää. Kun kemiallinen testi epäonnistuu, laboratorion turvallisuuskotelo voi tehokkaasti poistaa joitain myrkyllisiä kaasuja ilmaa, pölyä, joka ei ole paljaalla silmällä näkyvissä, ja myrkylliset kemialliset huurut, jotta kokeilijan turvallisuus säilyy.