Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka vähentää laboratorion melua

Jul 02, 2020


1

1.Silencer


Äänenvaimennuksessa on tehty paljon reikiä ääntä absorboivista huokoisista materiaaleista ja huokoisen materiaalin eteneminen äänen absorboi melun vähentämiseksi.


2. Iskunkestävä alusta


Tärinän vastainen tyyny on valmistettu butyylikumista, joka voi vaimentaa iskuja. Kun asennat tuuletinta, aseta tärinän vastainen tyyny tuulettimen alle melun vähentämiseksi.


3. Pakoputki


Pakoputken paksuus voi vaikuttaa ilmaputken meluun. Ääni värähtelee putkessa aiheuttaen melua. Paksun putken värähtelyn ääni kuluu enemmän kuin ohut, joten paksumpi putki voi tuottaa paremman tuuletustehon kuin ohut.


4. Taajuudenmuutosjärjestelmä


Taajuudenmuutosjärjestelmä voi ohjata laboratoriohupun alkua, joten kun vain kaksi työskentelee, kaikki savukaapit on käynnistettävä. Tämä on meluisa eikä säästää energiaa. Taajuudenmuutosjärjestelmä hallitsee kutakin käynnistystä, käytä yhtä käynnistääksesi, ei vain vähentä melua, mutta myös säästää energiaa.


5. Kyynärpää


Liitä kyynärpää ilmakanavaan. Melu taittuu ja imeytyy kyynärpään läpi, joka vaimennetaan, mikä auttaa vähentämään melua.


Edellä mainittujen näkökohtien kattava käyttö voi tehokkaasti vähentää laboratorion melua. Jos sinulla on laboratorioiden rakentamista koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Guangzhou Boka Laboratory System Technology Co., Ltd.