Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka asentaa terästeräs testipenkki

Jul 31, 2020

1. Koko teräksen testipenkin asennusvaiheet:

Ensimmäinen askel: Tarkista säätöjalkojen korkeus kaapin alaosassa ja käännä kaikki säätöjalat 5 mm etäisyydelle maasta säätämisen helpottamiseksi, kun maa on epätasainen.

Vaihe 2: Aseta erityyppiset kaapit paikoilleen piirustusten mukaisesti ja tarkkaile onko yläpöytä korkea tai matala. Jos se ei ole tasainen, säädä kaapin alaosa ja mittaa se vaakatasolla, jotta vaaka- ja pystytasot saadaan vaakatasossa. Kaapin reunat on kohdistettu ja liitetty ruuveilla tai korkkipultteilla. Kytkettäessä kiinnitä huomiota pinnan sileyteen, epätasaisuuksiin, ja jokaisen säätöjalan on oltava maassa kestämään painovoimaa.

Kolmas vaihe: Kun olet kiinnittänyt sivutiivistelevyn, voit siirtyä työtason asennukseen. Jos työtasossa on pesualtaan ja reagenssitelineen pylväsreikä, avaa se ennen työtason kiinnittämistä.

Työtason asennus voidaan periaatteessa jakaa kahteen menetelmään:

1. Liimaventtiili; 2. Ruuvien kiinnitysmenetelmä.

(1) Levitä silikageeli tasaisesti kaapin liimauspinnalle sen jälkeen kun liitos on valmis. Kaapin ympärillä oleva silikageeli on 10 - 15 mm kaapin reunasta, jotta liima ei valu yli, kun yläosa on painettu.

(2) Kun liima on valmis, aseta työtaso kaapin runkoon ja aseta se paikoilleen niin paljon kuin mahdollista, kun se on tasainen. Don' älä tee ihmisten väärää sijoittelua, mikäli liima valuu ylös ja putoaa kaapin runkoon liikkuessaan. Tätä ei ole helppo puhdistaa ja se vaikuttaa sidosvaikutukseen.


(3) Pöytälevyn ja pöytätason linjanmuutos on tasainen. Jos pöytätaso ei ole tasainen, voidaan käyttää kahta käsittelymenetelmää: vaaitus ja voimakas paine. Toisin sanoen paikka nostetaan kovilla materiaaleilla ja korkeus painetaan painavilla esineillä tilanteesta riippuen. On myös tapa säätää ruuveilla. Poraa reiät jäykän kaapin taitettuun reunaan ja säädä sitten pöydän korkeutta ruuvitulla pituudella. 4mm ruuveilla reikien halkaisijan tulisi olla 3,2 mm.

(4) Kun liima on kuivunut, paina esine etutasolla ja salaa sitten pöytä. Jos pöydän kulmat ovat pyöristetyt, pöydän ja pöydän väliin ei saa jäädä saumoja; jos pöydän kulmat on valmistettu suorakulmasta, jätä rako ≤ 3 mm liiman täyttämiseen. Katso (2). Toimi seuraavasti:


Liitä naamiopaperi kahden työtason saumoihin.


②Palaa silikoni- tai epoksiliima, jonka väri on sama kuin työtason. Jos työtasossa on 3 mm sauma, liima on täytettävä estämään liitoksen halkeilua ja liiman kuoriutumista;


③Kuura 20 minuutin kuluttua metallilevy tai kaavin kaapiaksesi liima-aineen alustaan, repäise nopeasti peitepaperi pois ja puhdista pinta; TheKorkean valkoista silikageeliä kiinnitetään alustaan ​​ja kaapin väliin. Kiinnitä huomiota työtason suojaamiseen käytön aikana, siinä voi olla naarmuja, puuttuvia kulmia ja muita ilmiöitä.


_BAO0257Varotoimenpiteet:


1) Don' älä laita teräviä metalleja, työkaluja ja vastaavia aineita pöydälle.

2) Älä revitä työtason suojakalvoa rakentamisen aikana;


3) Älä käytä kenkiä pöydällä työskentelemättä ilman suojaa, vaan tasoita tiensä ensin.