Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka parantaa Lab-kalusteiden turvallisuutta

Oct 23, 2017

Lab-huonekalujen turvallisuuden parantaminen
Laboratoriossa Lab Furniturein päätehtävänä on varmistaa kokeellisen ympäristön turvallisuus, jos vaikutus on hyvä, jotta voidaan varmistaa, että käyttäjät ja haitalliset kaasut ovat eristyksissä mutta kun laatu ei ole standardin mukainen tai toiminta ei ole jotka saattavat aiheuttaa vakavaa haittaa.
Miten voimme parantaa Lab Furniturein turvallisuutta?
1, Lab-huonekalu, jossa on yksi haara rakenne pakokaasun, voi tehokkaasti purkaa haitallisia kaasuja.
2, valitse virtaviivainen kädensija, jotta varmistetaan käden ja lasin välinen rako, jotta varmistetaan ilman virtaus pöydän kiertämisessä ja näin varmistetaan tehokas pakokaasu.
3, anti-off myynti asennetaan ikkunaan, kun köysi pois lasin ikkunasta laskee, anti-drop voi tarttua siihen, jotta se ei tunne laboratoriohenkilöstöä.
4, karkaistu lasi-ikkuna, vaikka lasi vahingossa vahingoittunut tai räjähtää, ei tapahdu.
5, Lab-kalusteiden ylempään osaan, lasipintojen tapauksessa voi myös päästä ilmaa, jotta huoneen alipaine ei olisi suurempi.
6, Lab Furniture kuori valinta palo metalli-aineet, ontelo käytetään erityistä aluksella tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun levyn ja muiden palonestoaineiden tai palamattomia materiaaleja, taulukko on käyttää kiinteän ydin fyysinen ja kemiallinen levy tai ruostumatonta terästä levy , kumpi anti- Tulipalon ja lämmön edut.
7, lasilevyn tehokas korkeus 800 mm: n korkeudelle, 1200 mm: n ontelo, 800 mm: n pöydän korkeus ihmiskehon suunnittelun, helppokäyttöisyyden ja korkean turvallisuuden mukaisesti.
8, suuttimen ja kaasusuuttimen kahvan pitkän kantaman manipulointiin, jolloin toiminta on yksinkertaisempaa ja turvallisempaa.
Useat laboratoriot, jotka niin kauan kuin Lab-huonekalujen ostaminen ovat helppokäyttöisiä, voivat suojata turvallisuutta itse asiassa, ei. Jokaisella tuotteella on pisteiden ansioiden laatu, tuotteen laatu, vaikka tuotteen ulkonäkö ei näyttäisi olevan suurta eroa, mutta ei voi olennaisesti pelata tuotteen vaikutusta.
Huono Lab Furniture ei pysty täysin antamaan laboratorion täyttämään ilmanvaihtoa koskevia vaatimuksia, ja sen rooli on hyvin pieni, ei edes. Ostaminen huono laatu Lab Huonekalut, jopa enemmän kuin haittaa ei ole paljon ostaa. Kuvittele, jos laboratoriossa ei ole Lab-huonekaluja. Meillä on pienintäkään valppautta, tietäen, että meidän on oltava varovainen kokeessa, varokaa turvallisuudesta. Mutta sen jälkeen, kun hankitaan huonolaatuisia Lab Huonekalut, ei vain voi saavuttaa vaikutusta laboratorio ilmanvaihto, mutta myös tehdä sydämemme on hämmennys tunne, että turvatoimet tilalla, ei ole ongelma, niin altis jonkin verran halvaantuminen vaikutus mikä aiheuttaa tarpeettomia virheitä, mikä lisää haittaa. Joten älä osta, ostaa ostaa laatua saada.
Monien laboratorioiden rajoitusten takia on mahdotonta ostaa laadukkaita Lab Furniture-tuotteita. Tällä hetkellä meidän on valittava todellisen tilanteen mukaan, erilaisia ​​tuotteita analysoimiseksi ja vertailemiseksi, ei tarvitse ostaa korkeita hintoja tuotteista, ja voit valita kustannustehokkaita tuotteita, ominaisuuksia ja voimakkaita hintoja ja edullisia, koska laboratoriossa uskollinen Pieni vartija.
Väärennetyn ja arvokkaan Lab-huonekalujen valmistajien torjumiseksi asiaankuuluvat osavaltiot ovat ottaneet käyttöön paljon lakeja ja määräyksiä, häikäilemättömiä yrityksiä, jotka ovat tehneet vahvaa suojaa kuluttajille turvallisten ja turvallisten tuotteiden hankkimiseksi takaamiseksi.