Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka saada paras savunharmaa?

Oct 23, 2017

Miten saada paras Fume Hood?
Fume Hoodin turvallisuustoimintoa vaaditaan varmistamaan, että teollisuus on jo käytössä savukaasujen turvallisuuden luokassa ja tieteellisen henkilökunnan turvallisuusonnettomuudet ovat katastrofaalisia vaurioita. Monissa yllätyksissä johtuen Fume Hoodin epäonnistumisesta tai laboratorion muodostumisen aiheuttamista väliaikaisista romahduksista, jotka ovat kadonneet tai vaurioituneet. Fume Hoodin turvatoiminto on suunnitteluosa, joka vaatii huomiota.
Turvallisuussuunnitelmassa ilmastointikaapin sisäisen puhdistustiedon muodonmuutoksen ja ajoituspuhdistusputkien korvaamisen lisäksi on myös ajateltava ulkonäköä ja sisäistä suunnittelua, jotta Fume Hoodin suunnittelu olisi tieteellisempää ja järkevämpää. tarvittavat tekijät ajatella seuraavasti: Fume Hood pakoputkistoa tulisi käyttää Slit-tyyppinen pakoputkisto varmistaa, että purkaus myrkyllisten kaasujen ei vaikuta tieteelliseen tutkimukseen henkilöstöä testataan ja tarkasti kautta ilmanvaihto puhdistus poistoputki, paras puhdistusvaikutus.
Fume Hoodin laboratoriolaitteissa sen päätavoitteena on päästää ympäristöä, parantaa ympäristöä ja niin edelleen. Ja me kaikki tiedämme, että kukin laboratorio altistuu haitallisille kaasuille, tällä kertaa, jos nämä temperamentit ilman vastuuvapautta muodostavat lentäjän turvallisuuden. Varsinkin joissakin laajamittaisissa testiprosesseissa sinun on oltava erilaisia ​​suojaava vikoja, jotta vältetään henkilökohtaisten vahinkojen muodostuminen. Sitten Fume Hood -suunnittelu on kohtuullinen ja sen pakokaasuvaikutus on myös erittäin hyvä, mutta jotta Fume Hood voisi olla suurin etu, meidän on kiinnitettävä huomiota Fume Hoodin käyttöön toiminnassa, järkevässä toiminnassa käytöstä Fume Hood, voi täysin parantaa laboratorioympäristöä.
Xiaobian ottaa käyttöön seuraavan Fume Hoodin kiinnittämään huomiota joihinkin ongelmiin.
1. Ensinnäkin suuressa tai erityisessä testissä on oltava Fume Hood -ikkunan toiminta estääkseen erilaisia ​​haitallisia kaasuja ulos huoneesta ja laajentuminen voi myös antaa meille mahdollisuuden käyttää paremmin koko testiä.
2. Fume Hoodin käytön jälkeen monet ihmiset sulkeutuvat välittömästi, mikä myös vahingoittaa Fume Hoodia, ja se voi aiheutua haitallisesta kaasun palautusjäähdytyksestä, mieluiten testin päätyttyä ja muutaman minuutin kuluttua suljetussa, hyödyllisessä täysin puhdasta haitallista kaasua.
3. Fume Hood prosessin käytössä tulee väistämättä kosketuksiin erilaisten voimakkaiden happojen ja alkalisten kaasujen kanssa, joten sovelluksen aikana meidän on säännöllisesti puhdistettava Fume Hood, lempeän puhdistusaineen käyttö on kiinnitettävä tuuletussuojukseen edellä Haitalliset aineet ovat puhtaita ja puhtaita, estäen näiden haitallisten aineiden aiheuttavan vaurioita Fume Hoodia.
Koska eri laboratorioilla on erilaiset ominaisuudet, yhä useammat kuluttajat pyrkivät muokkaamaan Fume Hoodin ostamista, mutta muokattavissa on monia paikkoja, jos muokattu käyttö aiheuttaa paljon tarpeettomia ongelmia. Pieni puoli yhteenvetona kaikki Fume Hood -mallin helposti löydettävissä olevat virheet.
Mitä suurempi tuulen nopeus on, sitä paremmin
Monet kuluttajat ajattelevat, että tuulen nopeus aidan pinnalla on parempi, itse asiassa, ei. Kun Fume Hoodin pinnan tuulen nopeus kasvaa, ilmanvaihtokanavan ja ilmastointilaitteiden koko on kasvatettava, ei ainoastaan ​​lisää kustannuksia vaan myös vaikeuttaa rakentamisen vaikeutta. Ja laitteiden lisääntyminen väistämättä tuottaa melua ja tärinää käytön aikana, melun vähentämiskustannukset väistämättä lisääntyvät. Usein niin kauan kuin tavan Fume Hood pinta voi saavuttaa 5m / s riittää.
Anna suunnittelijalle
Itse asiassa monet suunnittelijat eivät ole niin ammattimaisia, usein laittaa useita ohjelmia käsillä muuttaa kokoa, vaikka se olisi valmis. Eri kuluttajien todelliset vaatimukset ovat kuitenkin hyvin erilaiset, kuten siitä, onko Fume Hoodin asento antaa henkilökunnalle tarpeeksi tilaa, materiaalinen suorituskyky sopeutuu laboratoriokäyttöympäristöön, ei voi varmistaa, että laboratorio pitää negatiivisen paineen tilan. Näin ollen , kuluttajat mukautetun prosessin, tuotesuunnittelusta tuotantoon ja jalostukseen, asennukseen ja kuljetukseen, jokaisen linkin on oltava tarkka tarkastus, epäilyttävät pikaisesti yhteyttä valmistajiin.