Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka pidentää laboratoriohupun käyttöikää?

Jun 29, 2020

Nykyisellä huppupellolla ei ole vain suuri läpimurto ilmanvaihdon periaatteessa, vaan koko huppupeite on käsitelty erityisesti, lähinnä höyrykuvun helpottamiseksi käytön aikana.


Mutta me kaikki tiedämme, että savukaapu altistuu käytön aikana usein haitallisille kaasuille ja aineille. Vaikka materiaali pystyy estämään korroosion, jos emme kiinnitä huomiota päivittäiseen kunnossapitoon, se lyhentää laboratoriohuurun käyttöikää. Mihin menetelmiin tulisi kiinnittää huomiota käytön aikana huppukaapin käyttöiän pidentämiseksi?


ricewihte (4)


1. Pidennä savukaapin käyttöikää, meidän on kiinnitettävä huomiota moniin ongelmiin, joista tärkein on laboratorion pakokaasulaitteen asentaminen. On parasta pitää laboratoriokaasukotelon toimintaportti normaalissa tilassa tila, joka voi estää joitain haitallisten kaasujen poistumista jne.


2. Toiseksi, kun käytämme huppupeitettä, on parasta olla sulkematta huppu äkillisesti, varsinkin kun on suoritettu joitain kokeita, jotka saattavat aiheuttaa haitallisten kaasujen poistumisen, mikä antaa kaapille pitkän ajan vetokaapissa Aiheuttaa isku.


3. Lisäksi savukotelon pinnan on oltava taattu sileäksi, ja on parasta puhdistaa ja puhdistaa se säännöllisesti, jotta se voi myös estää joitain savukaapin osia vaurioittamasta, ja pitää säännöllisesti huolta höyrynsuojus sen toiminnan varmistamiseksi. normaali.