Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka varmistaa huppuhupun käytön turvallisuus

Jun 10, 2020

Kuinka varmistaa huppuhuuvan turvallisuus?


1. Yhden aukon pakokaasujärjestelmän käyttöönotto tehokkaasti haitallisten kaasujen poistamiseksi.


   2. Virtaviivaisessa kahvassa kahvan ja lasin välillä on rako. Ilmavirta pöydällä pyörii, mikä varmistaa tehokkaan ilmanoton.


   3. Aseta ikkunan putoamisenestolaite, jos vaijeri putoaa las ikkunasta ja putoaa vahingossa, se tarttuu putoamisenestolaitteeseen, jotta henkilö ei loukkaannu.


   4. Lasi-ikkunassa käytetään karkaistua lasia, vaikka lasi vahingossa rikkoutuisi tai räjähtää, siitä ei aiheudu vammoja.


   5. Savukaapin yläosa on varustettu tuuletusaukkoilla, vaikka lasiikkuna olisi suljettu, se voi päästä ilmaan ja välttää suuremman negatiivisen paineen syntymistä.


   6. Savukaapin kuoren metallimateriaali on palonkestävää ja palamatonta. Sisempi onkalo on valmistettu palonestoaineista tai palamattomista materiaaleista, kuten erityisestä taivuttamisen estolevystä, ruostumattomasta teräslevystä, ja pöytätaso on valmistettu kiinteästä fysikaalisesta ja kemiallisesta ydinlevystä tai ruostumattomasta teräslevystä hapon, emäksen, lämmön ja palonsuojaus.


   7. Lasi-ikkunan tehollinen korkeus on 800 mm, sisäontelo on 1200 mm ja pöydän korkeus on 800 mm. Se on ergonominen, helppo käyttää, ja siinä on suuri käyttötila ja parannettu turvallisuus.


   8. Vesisuutin ja kaasusuutin on varustettu kaapin ulkopuolella olevalla etäkäyttökahvalla, mikä on kätevämpää ja turvallisempaa kuin suora manuaalinen käyttö.

fume hood-04

 Savuhupun on myös kiinnitettävä huomiota turvallisuuteen käytettäessä


   1. Ennen kokeen aloittamista sinun on vahvistettava, että savukaapin on oltava käynnissä, ennen kuin voit suorittaa kokeellisen toiminnan.


   2. Jatka ennen kokeen päättymistä vähintään 5 minuutin ajan ennen hengityslaitteen sammuttamista putkiston jäännöskaasun purkamiseksi. Voidaan myös harkita pakokaasuviivelaitteen asentamista tuulettimen viivästyneen toiminnan varmistamiseksi.


   3. Älä aseta laitteita kokeen aikana 150 mm: n etäisyydelle lasin ikkunasta. Suurissa koelaitteissa tulisi olla riittävästi tilaa, eikä niiden pitäisi vaikuttaa ilmavirtaan. Etuikkuna on suljettava niin paljon kuin mahdollista.